Logset ja PESA Cat solmivat yhteistyösopimuksen Brasiliassa

Logset Oy ja brasilialainen PESA Cat (Paraná Equipamentos S/A) ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, joka kattaa Etelä-Brasilian Paranán, Santa Catarinan ja Rio Grande do Sulin osavaltiot. PESA Cat aloittaa Logsetin jälleenmyyjänä välittömästi ja myy koneita, varaosia sekä hoitaa huoltopalveluita.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Logsetin koneet tuovat teknologiajohtajuuden PESA Catille CTL-koneissa ja ne täydentävät erinomaisesti PESA Catin koneiden tarjontaa.

"Brasilian metsätalous kasvaa erittäin nopeasti: Etelä-Brasilian osavaltiot ovat erityisesti mäntyaluetta, joka sopii Logset TH -hakkuulaitteille hyvin. Logset TH65 Euca -hakkuulaite sopii eteläisille eukalyptusalueille mainiosti sen kuorintaominaisuuden ansiosta. PESA Cat on meille yhteistyökumppani, jolla on asiakaskunta valmiina, osaava ja motivoitunut henkilöstö ja erinomaiset resurssit menestyksekkääseen toimintaan heti alusta lähtien. PESA Catin kyky jälkimarkkinoiden hoitamiseen vakuutti meidät. Lisäksi heidän päämerkkinsä koneet soveltuvat erinomaisesti alustakoneiksi meidän TH-hakkuulaitteille. Uskon, että nyt tehdyn sopimuksen myötä saamme Brasiliasta meille merkittävän markkinan", sanoo Logsetin hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen.

"Yhteistyö Logsetin kanssa on virstanpylväs PESA:n metsäpuolen kehittämisessä Etelä-Brasiliassa. Olemme erittäin tyytyväisiä tähän uuteen yhteistyökuvioon. Olemme varmoja, että pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin laajennetulla tuotevalikoimalla, mikä lisää asiakkaiden tuotantoa", sanoo PESA Catin markkinointijohtaja Bernardo Borio.