Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Koneviestin verkkosivut uudistuvat

Tervetuloa käyttämään Koneviestin uudistettuja verkkosivuja! Uudet nettisivumme ovat entistä nopeammat ja mobiiliystävällisemmät.
Kuva: Sanne Katainen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviestin verkkosivut uudistuvat. Uuden tekniikan myötä sivusto on nopeampi ja se toimii myös heikompien verkkoyhteyksien varassa.

Verkkosivujen uusia ominaisuuksia on kehitelty yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Käytössä oleva tekniikka antaa mahdollisuuden sivujen joustavaan kehittämiseen myös jatkossa saadun palautteen perusteella.

Verkkosivuilta Lehdet-osiosta löytyy uusimmat näköislehdet. Näköislehtien lukeminen onnistuu tätä kautta selkemmin ja näppärämmin. Myös vanha näköislehtisovellus poistuu ja sen tilalle on tulossa uusi sovellus, josta löytyvät kaikki lehdet viimeisen kahden vuoden ajalta.

Koska kehitystyötä verkkosivuilla tapahtuu myös jatkossa, verkkosivujen kaikki toiminnot eivät ole vielä käytössä. Muun muassa artikkelihakutoiminto puuttuu toistaiseksi, mutta haku on tulossa tulevien viikkojen aikana käyttöön.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusista sivuista voi antaa palautetta palautelomakkeen kautta. Se löytyy verkkosivuilta myös kohdasta "Ota yhteyttä" alta.