Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

FinnMetko 2022 -näyttely veti väkeä – tuttu nimi voittoon metsäkoneenkäytön SM-kilpailussa

Jämsässä viime viikon loppupuolella ollut FinnMetko 2022 -näyttely järjestettiin pitkästä aikaa ilman rajoituksia. Näytteilleasettajia oli mukana 330 kappaletta ja kolmen päivän aikana vierailijoita oli noin 27 350 kävijää.
FinnMetko 2022 -näyttely järjestettiin torstaista lauantaihin 1.-3.9.2022.
FinnMetko 2022 -näyttely järjestettiin torstaista lauantaihin 1.-3.9.2022.  Kuva: Tommi Hakala
Jämsä

”Näytteilleasettajien ja kävijöiden kommentit ovat olleet hyvin positiivisia. Selvästi ihmisillä oli tarve päästä taas suuren messun tunnelmaan ja kaupantekoon sekä tutustumaan uutuustuotteisiin ja tapaamaan tuttuja konealoilta”, toteaa näyttelyjärjestäjien tiedotteessa näyttelyjohtaja Tapio Hirvikoski tyytyväisenä.

Perjantaina näyttelyssä kisattiin metsäkoneenkäytön Suomen mestaruudesta. Voittajaksi kruunattiin jo vuosina 2016 ja 2018 kisan voittanut Teema Honkalatva Mynämäeltä. Muut palkintosijat menivät Juho Palomäelle Luvialle sekä Tuomas Vitikaiselle Hankasalmelle.

Lauantaina näyttelyssä järjestettiin maarakennuskoneenkuljettajien Ykköskuski-kilpailu. Suomen mestaruuden voitti Jukka Rautakoski Kalajoelta. Toiseksi tuli Sasu Perämäki Virroilta ja kolmanneksi Mikael Järvinen Tampereelta.

Koneviestin, Maaseudun Tulevaisuuden ja Aarre-lehden yhteisellä osastolla järjestettiin moottorisahojen painoarvauskisa. Kisassa osastolla kävijät pääsivät veikkailemaan kuuden työkunnossa olevan sahan yhteispainoa. Sahojen yhteispaino oli 41,2 kg. Tiukassa kisassa lähimmät oikein arvanneet olivat Jorma T., Koskelta (painoarvaus 41 kg), Aaro A, Mäntästä (painoarvaus 40,2 kg), sekä Kari T., Tampereelta (painoarvaus 42,3 kg). Voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistuneille ja onnea kaikille voittajille.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Jouni Niemi ja Niina Niinimäki toimivat painoveikkauksen virallisina valvojina Viestimedian osastolla.
Jouni Niemi ja Niina Niinimäki toimivat painoveikkauksen virallisina valvojina Viestimedian osastolla. Kuva: Tommi Hakala

Seuraava FinnMETKO-näyttely järjestetään Jämsässä 29.–31.8.2024. Tuolloin näyttely järjestetään 20. kerran.