Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Husqvarnalta innovatiivinen lisäys akkuketjusahoihin –keskipakokytkin tekee 542 iXP ja T542 iXP -malleista polttomoottorityyppisesti käytettäviä

Husqvarna esitellyt uudet 542 iXP - ja T542 iXP -akkusahamallinsa. Niissä on ensimmäisenä markkinoilla yhdistetty polttomoottorisahoissa käytetty keskipakokytkin akkusahoihin.
Kuva: Husqvarna Group
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet mallit perustuvat rakenteeltaan aiempiin 540 iXP - ja T540 iXP -malleihin. Samalla kuitenkin purukoteloa on uudelleenmuotoiltu avarammiksi. Myös vaihdettava vetoratas kuuluu vakiovarustukseen. Käyttäjä voikin helposti vaihtaa terävarustuksen matalaprofiilisten 3/8”- ja 0.235”-jaon versioiden välillä.

Arboristikäyttöön suunnattu yläkahvallinenkin T542 iXP -mallikin on varustettavissa pehmeämmän leikkauksen mahdollistavalla, tiheämphampaisella 0.325” jaon terävarustuksella.
Arboristikäyttöön suunnattu yläkahvallinenkin T542 iXP -mallikin on varustettavissa pehmeämmän leikkauksen mahdollistavalla, tiheämphampaisella 0.325” jaon terävarustuksella. Kuva: Husqvarna Group

Kytkimellä sahojen käytettävyys vastaa polttomoottorimalleja, eli moottorin kierrosten noustessa ketju alkaa liikkua terävällä nykäisyllä ja ketju rullaa vapaana paremmin karsinnassa. Kytkin vähentää moottorin suojausjärjestelmän tarvetta katkaista virta kesken katkaisun, eli sahan käyttö katkaisussa on joustavampaa. Moottorin tehoa ilmoitetaan myös nostetun.

Sahojen vakiovarusteluun kuuluu myös sähköinen öljynpinnan valvonta, sekä lisävarusteena on mahdollisuus kahvalämmitykseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY