Wacker Neuson ja John Deere yhteistyöhön

Wacker Neuson vahvistaa asemaansa Yhdysvalloissa aloittamalla kaivinkoneiden valmistamisen John Deerelle.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Wacker Neuson Group ja John Deere Construction & Forestry Company ovat solmineet sopimuksen mini ja kompakti kokoisten kaivinkoneiden valmistamisesta. Kyseessä ovat alle viisitonniset koneet mukaan lukien sähköversiot.

Wacker Neuson suunnitttelee ja valmistaa koneet tiloissa Menomee Fallsissa Yhdysvalloissa sekä Itävallan Linzissä. Kaivinkoneet tullaan myymään John Deere merkkisinä yrityksen globaalin myyntiverkoston kautta. Mallisarjan päällekkäiset Wacker Neusonit myydään edelleen omalla brändillä entiseen malliin.

Sopimus kattaa myös teknisen yhteistyön 5–9 tonnisissa kaivinkoneissa. John Deere ostaa Wacker Neusonilta tuoteoikeuksia, joita se soveltaa omassa valmistuksessa ja innovaatioissa. Nämä mallit yritys julkaisee täysin omina tuotteinaan samalla kun Wacker Neuson jatkaa itsenäisesti omien kokoluokan koneiden kehittämistä ja myyntiä oman brändinsä alla.

“Odotamme kasvustrategiamme vahvistuvan OEM-sopimuksen myötä. Suhteemme John Deeren kanssa on ollut vahva jo aiemmin maatalous-ja rakennussektoreilla. Tietotaitomme mahdollistaa John Deerelle uusia liiketoimintamahdollisuuksia Yhdysvalloissa”, kertoo Wacker Neuson Groupin toimitusjohtaja Karl Tragl.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myös yrityksen Yhdysvaltain toimitusjohtaja Gert Reichetseder odottaa yhteistyöltä paljon.

”Sopimus John Deeren sopii täydellisesti kasvustrategiaamme Yhdysvalloissa. Tarjoamme jo nyt laadukkaita tuotteita Wacker Neuson brändin alla, ja panostamme runsaasti tuoteportfolion laajentamiseen myös Pohjois-Amerikassa. Sopimus mahdollistaa myös uusien myyntikanavien luomisen.”