Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Volkswagen T6.1 -tuoteperhe sai hinnat

Uudistunut VW Transporter, Caravelle ja Multivan -mallisto on hinnoiteltu. Suomeen aiempaa digitaalisempaa VW T6.1-tuoteperhettä odotetaan saapuvaksi marras-joulukuun paikkeilla.
Kuva: Timo Rintakoski
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uusien T6.1-mallien hinnat on julkaistu, ja hinnat alkavat 31 537,30 eurosta (Volkswagen Transporter PRO -umpipakettiauto, 2,0 TDI 66 kW, manuaalivaihteisto). Mallistorakenne pysyy ennallaan, ja mallistovalikoimassa säilyvät Transporter-umpipakettiautot, Transporter-alustapakettiautot (hinnastot julkaistaan myöhemmin), Transporter Kombi -henkilöautot, Transporter Kombi -henkilöautot korirakennukseen sekä Caravelle Trendline- ja Comfortline-varustelutasoilla ja Multivan Comfortline- ja Highline-varustelutasoilla.

Volkswagen T6.1 -mallit on varustettu 2,0 TDI-dieselmoottorilla, ja ne tulevat saataville neljällä eri tehoversiolla. Pienimmät moottoriversiot 66 kW ja 81 kW ovat molemmat varustettu aina 5-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja etuvedolla. 110 kW:n versio on saatavilla 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla ja joko etu- tai 4MOTION-nelivedolla varustettuna tai 7-vaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja joko etu- tai 4MOTION-nelivedolla varustettuna. Huippuversio 149 kW:n teholla on saatavilla 7-vaihteisella DSG-automaattivaihteistolla ja joko etu- tai 4MOTION-nelivedolla varustettuna. Kaikki moottorit täyttävät uusimman Euro 6d TEMP EAVP -päästöstandardin.

Suomessa Volkswagen Hyötyautot tarjoaa lanseerausvaiheessa Ajotietopalvelun vuodeksi käyttöön veloituksetta. Ajotietopalvelun avulla asiakas pystyy kuljettajan sovellusta käyttämällä seuraamaan mm. auton kunto- ja huoltotietoja, omia ajoja, ajotapaa ja polttoaineenkulutusta. Sovelluksen avulla saa myös tarvittaessa välitöntä apua auton merkkivalojen etäluvun avulla.