Koneviesti hakee kesätoimittajaa – hae 20.3. mennessä!

Sujuvakynäiselle ja työkoneista kiinnostuneelle olisi Koneviestin toimituksessa kesätoimittajan tehtäviä tarjolla. Hakuaika 20.3. asti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Olet kiinnostunut Koneviestin aihepiiriin kuuluvista työkoneista ja hyötyajoneuvoista. Osallistut Koneviestin testeihin ja kirjoitat artikkeleita kesän tapahtumista ja uutuusaiheista. Arvostamme sujuvaa ja täsmällistä kirjallista ilmaisua sekä kuvaustaitoa.

Sinulla on vähintään AB- ja T-luokan ajokortti, sekä tarvittaessa auto käytössäsi. Kesätyö sopii esimerkiksi AMK-, korkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijalle.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Koneviestin päätoimittaja Uolevi Oristo, puh. 0400 408 912 tai uolevi.oristo@koneviesti.fi. Hän on varmimmin tavattavissa 2.3. kello 9-11 tai 6.3. kello 8-17. Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen 20.3.2020 mennessä osoitteeseen: jyrki.karkinen@koneviesti.fi.

Koneviesti on osa Viestilehdet Osakeyhtiötä, joka on vakavarainen ja kehittyvä kustannusyhtiö. Koneviesti on jo yli 65 vuoden ajan ollut Suomen tärkein maa- ja metsätalouden sekä maanrakennuksen tekniikasta kertova ammattilehti. Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja sillä on 163 000 lukijaa. Toimitus sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, Maalaistentalossa.