Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Finnmetko-näyttely järjestetään suunnitellusti

FinnMETKO 2020 järjestetään suunnitelmien mukaan, vaikka COVID-19-pandemian vuoksi suurin osa kesän ja alkusyksyn tapahtumista on peruttu.
Kuva: Arto Turpeinen

Konetyöalojen ammattinäyttely FinnMETKO 2020 järjestetään suunnitellusti Jämsässä 3.–5.9.2020. Näyttelyssä noudatetaan koronatilanteen vaatimia viranomaisohjeita.

Näyttelyssä on tällä hetkellä mukana 230 näytteilleasettajaa. Mukana olevat näytteilleasettajat ovat nähtävillä www.finnmetko.fi-sivuilla. Edellisessä, vuonna 2018 järjestetyssä näyttelyssä vieraili kolmen päivän aikana 34 700 vierailijaa, joille tuotteitaan esitteli yli 400 näytteilleasettajaa.

Koronatilanteen vuoksi näyttely toteutetaan erityisjärjestelyin. Näyttelyssä noudatetaan voimassaolevaa OKM:n ja THL:n 14.5.2020 päivättyä ohjetta koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä sekä julkisten tilojen käytössä. Ohjeiden mahdollisesti päivittyessä näyttelyjärjestäjä Finnmetko Oy tiedottaa tilanteesta näytteilleasettajille sekä vierailijoille.

Koronatilanteen vuoksi näyttelyyn osallistuvien on muistettava huolehtia turvaväleistä ja noudattaa hygieniaohjeistuksia. Oireisena tapahtumaan ei saa osallistua

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Järjestäjä painottaa tiedotteessaan kaikkien osallistujien vastuuta turvallisen näyttelykokemuksen varmistamiseksi.