Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Mählersiltä ohjausjärjestelmä kuorma-auton kaikkien työlaitteiden ohjaamiseen

Mählersin on julkaissut uuden proportionaalisen MC3-ohjausjärjestelmän, joka. tekee ajoneuvon auraus-, höyläys-, suolaus-, hiekoitus- ja lavantyhjennystoimintojen ohjauksesta entistä helpommin hallittavan. MC3-järjestelmässä on mukana valmius etätukeen, joka mahdollistaa teknisen tuen hyödyntämisen ja ohjausjärjestelmän huoltamisen mobiiliverkon kautta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MC3 on moduulipohjainen proportionaalinen ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta kaikkien aurauslaitteiden käyttäminen tapahtuu portaattomasti. Lisäksi MC3-ohjelmisto tukee myös muun tyyppisten toimintojen, kuten hiekoitus- ja suolauslaitteistojen ja kippilavojen, ohjausta.

Auran ja muiden laitteiden ohjaaminen tapahtuu kaivinkoneista tutun MIG2-ohjaussauvan avulla. Sauva kehitettiin alun perin Engconin kaivukoneisiin tarkoitettujen rototilttien ohjaamiseen.

Proportionaalinen ohjaus takaa pehmeät liikkeet ja toimintojen samanaikainen ohjaus tehostaa työskentelyä. Kaksoispotentiometrien avulla paineiden samanaikainen säätö lisää tarkkuutta. Android-mobiilisovelluksen kautta toimiva etätuki ja päivitysmahdollisuudet yksinkertaistavat teknisen tuen antamista ja saamista.

Järjestelmässä on kippilavaohjaus, suolaus- ja hiekoituslaitteen ohjaus, sekä valmius MIO-ohjauksen kytkemiseen sekä valmius erilaisten lisärakenteiden soveltamiseen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

MC3-ohjausjärjestelmä on ollut testikäytössä 16 asiakkaalla Ruotsissa ja Norjassa, ja se tulee saataville kevään 2019 aikana.