Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kehitä kanssamme Koneviestistä entistä kiinnostavampi!

Haluamme ymmärtää Koneviestin lukijoita paremmin tuottaaksemme entistäkin tarpeellisempaa sisältöä. Etsimmekin nyt lukijoita mukaan Koneviestiä koskevaan tutkimukseen, jossa perehdytään siihen, millainen rooli koneisiin liittyvillä sisällöillä on lukijoiden elämässä.
Kuva: Elli Paananen

Käymme yhdessä lävitse Koneviestin sisältöjä ja lukijakokemusta, ja olemme halukkaita kuulemaan toiveita ja kehitysehdotuksia sisältöjen parantamiseksi. Tutkimuksen tuloksia hyödynnetään Koneviestin kehittämisessä.

Etänä Teamsin välityksellä tapahtuvat ryhmäkeskustelut järjestetään ti 25.10. ja to 27.10. ilta-aikaan. Ryhmäkeskustelut kestävät noin 1,5 tuntia. Tarkemmat ohjeet valmistautumiseen annamme puhelimitse keskusteluihin valikoituneille. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja ne raportoidaan nimettöminä yhteenvetoina. Kiitokseksi haastateltavat saavat 60 euron arvoisen GoGift-SuperLahjakortin, jonka voi käyttää lukuisiin eri liikkeisiin ja palveluihin.

Kiinnostuitko?

Hae mukaan vastaamalla kyselyyn TÄSTÄ

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tutkimuksen tekee yhteistyökumppanimme tutkimustoimisto Kuulas Helsinki. Tutkimus toteutetaan ryhmäkeskusteluina Teamsin välityksellä ja mukaan tutkimukseen haetaan Koneviestin nykyisiä tilaajia.

Tutkimuskumppanimme Kuulas Helsinki ottaa yhteyttä kaikkiin ryhmäkeskusteluun valikoituneisiin viimeistään ensi viikon aikana.

Kuulas Helsingin Alexander on suoraan yhteydessä ryhmäkeskusteluihin valikoituneisiin ajan sopimiseksi. Keskustelut nauhoitetaan tutkimustarkoitusta varten, eikä nauhoitteita luovuteta projektitiimin ulkopuolisille. Jos sinulla herää kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä Alexanderiin (alexander.pippi@kuulas.fi). Ilmoittautumalla kiinnostuneeksi hyväksyt tietojesi välittämisen Kuulaalle haastattelujen toteuttamista varten. Tietojasi ei käytetä muuhun tarkoitukseen ja ne tuhotaan heti tutkimuksen päätyttyä.