Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Uusi Ford Ranger Thunder – näyttävä erikoismalli pick-up-markkinoille

Ford tuo markkinoille erikoisvarustellun Ranger Thunder pick-upin. Euroopan markkinoiden kiintiö on rajattu 4 500 kappaleeseen.
Ranger Thunder on varusteiden osalta vakioitu näyttävä erikoismalli. Suomeen uutuus saapuu alkusyksystä.
Ranger Thunder on varusteiden osalta vakioitu näyttävä erikoismalli. Suomeen uutuus saapuu alkusyksystä. Kuva: Charlie Magee
Vakiovarusteisiin kuuluu rullattava lavapeite sekä liu`utettava kuormatilan jakaja.
Vakiovarusteisiin kuuluu rullattava lavapeite sekä liu`utettava kuormatilan jakaja. Kuva: Charlie Magee

Ford Ranger Thunder erikoismalli pohjautuu Ranger Wildtrakiin. Autossa on aina Fordin 2.0 EcoBlue -kaksoisturbodieselmoottori, jossa on tehoa 213 hevosvoimaa ja vääntöä 500 Nm. Mallissa on vakiovarusteena Fordin 10-vaihteinen automaattivaihteisto ja neliveto.

Ranger Thunder on puhtaasi ulkonäköseikkojen ympärille rakennettu malli. Auton ilmettä korostaa Sea Grey -metalliväri, mustat 18-tuuman kevytmetallivanteet sekä Ebony Black -väriset etusäleikkö, takapuskuri, astinlaudat, sumuvalojen reunukset, lavakaari ja ovien kahvat. Punaiset yksityiskohdat etusäleikössä ja lavakaaressa korostavat mallin ilmettä, joita täydentävät kolmiulotteiset “Thunder”-logot etuovissa ja takaluukussa. “Ranger”-logo on viimeistelty mattamustaksi.

Thunderissa on vakiovarusteena LED-ajovalot tummennetuilla kehyksillä ja myös takavalojen kehykset on tummennetut. Ranger Thunderin varusteisiin kuuluu myös puristetusta alumiinista valmistettu lavan rullapeite, jossa on lukitusmekanismi. Autossa on myös ensimmäistä kertaa saatavana oleva kuormalavan siirrettävä jakaja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sisätiloissa on Ebony-nahalla päällystetyt istuimet, joissa on punainen “Thunder”-brodeeraus ja siihen sointuvat punaiset tikkaukset ohjauspyörässä, istuimissa, kojelaudatta ja muissa tärkeimmissä paikoissa koko ohjaamossa. Vakiovarusteisiin kuuluvat myös mustat matot ja mittatilaustyönä tehdyt punaiset valaistut kynnyslistat.

Myös Suomi saa osan Euroopan 4 500 auton kiintiöstä. Asiakastoimituksiin päästään alkusyksystä. Ranger Thunderin toimitetaan N2G-kevytkuorma-autoksi rekisteröitynä ja sen hinta on 54 105 € (sis. alv 24 %).