Lepaa-näyttely peruuntuu tältä vuodelta – myös ulkomaisissa konetapahtumissa päivämäärämuutoksia

Vaikka koronavirusepidemia vaikuttaa olevan osassa maailmaa hiljalleen laantumassa, niin näyttelytapahtumia on kuitenkin siirretty varmuuden vuoksi. Suomessa elokuulle suunniteltu puutarha-alan Lepaa-näyttely on päätetty tältä vuodelta perua kokonaan. Näyttelyjärjestäjät eivät halua riskeerata kenenkään terveyttä, joten uusiksi päivämääriksi on asetettu 12–14.8.2021.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Italian Veronassa järjestettävä Samoter piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla jo maaliskuussa, mutta epidemian levittyä näyttely siirrettiin toukokuun puoliväliin. Tämä oli kuitenkin liian lyhyt aikajänne – uusiksi päiviksi on valittu 21.–25. lokakuuta. Samassa syssyssä Veronafieren messukeskuksessa pidetään myös muita oheistapahtumia, kuten Asphaltica ja sekä energia-alan Oil&nonOi.

Moskovassa järjestettävän rakennuskonenäyttely Bauma CTT Russian alkuperäiset päivämäärät olivat kesäkuun alussa, mutta turvallisuussyistä uusiksi päivämääriksi on valikoitunut 8.–11.9.2020. Tukholmassa Solvallan raviradalla pidettävä Svenska Maskinmässa on niin ikään siirtynyt. Alun perin messut piti järjestää kesäkuun alussa, mutta tilanteen vuoksi tapahtuma siirtyy päivämäärille 1.–3.10.2020. Alan yleisen kehityksen vuoksi täytyy syvästi toivoa, että siirretyt tapahtumat voidaan järjestää suunnitellusti uusien aikataulujen mukaan.