Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Talvitiepäivillä jaettiin tunnustuksia

Tampereella järjestetyillä Talvitiepäivillä muistettiin myös urakoitsijoita. Palkitsemisperusteena olivat laadukas talvikunnossapito ja pitkäaikainen kunnossapidon eteen tehty työ.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Talvihoidon urakoitsija -tunnustuspalkinto myönnettiin toista kertaa Talvitiepäivillä Tampereella. Tällä kertaa tunnustuksen sai Tamperelainen Pihahuolto Haapaniemi Oy. Kiertopalkinnon myönnetään yritykselle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla tavalla osoittautunut osaavaksi talvihoidon urakoitsijaksi. Perusteena on, että urakoinnissa noudatetaan erityistä laatua ja turvallisuutta. Lisäksi koneilta ja laitteilta vaaditaan korkeaa teknistä ja innovatiivista tasoa.

Pihahuolto Haapaniemi Oy on perheyritys, joka on kehittynyt luotettavaksi katujen ja kiinteistöalueiden kunnossapitäjäksi. Yrityksen työn laatu ja tehokkuus perustuvat muun muassa tarkkoihin menetelmiin, joilla seurataan työsuoritusta ja sen laatua. Arctic Machine Oy:n lahjoittaman palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Jukka Haapaniemi.

Kunnossapitäjä-tunnustuspalkinto myönnettiin insinööri Asko Pöyhöselle, joka toimii maanteiden tienpidon aluevastaavana Etelä-Kainuussa. Tunnustuspalkinto jaetaan henkilölle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan edistänyt kulkuväylien talvikunnossapidon osaamista tai tekniikkaa.

Pöyhönen on tullut tunnetuksi erityisesti sorateiden ympärivuotisen kunnossapidon menetelmien kehittäjänä. Hän on vuosien ajan ollut mukana Suomen ja Pohjoismaisen infra-alan kehittämisessä Pöyhönen on myös kysytty luennoitsija ja kouluttaja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Palkinnon luovuttivat Suomen Tieyhdistyksen puolesta varapuheenjohtaja Mikko Leppänen ja Talvitiepäivät-tapahtuman järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Juha Sammallahti.