Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tyrone-traktorilavetit Suomeen – kantavuus on 21–33 tonnia.

Kilpailu traktorilavettien markkinoilla tiivistyy. Contrans Oy on aloittanut Tyrone-lavettien maahantuonnin. Saatavana on myös järeitä dumpperimallin maansiirtovaunuja.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Konnevedellä sijaitseva Contrans Oy on aloittanut Pohjoisirlantilaisten Tyrone-merkkisten traktorilavettien ja maansiirtokärryjen maahantuonnin. Tällä hetkellä pääpaino on laveteissa, mutta tilaamalla on mahdollista saada myös maansiirtovaunuja.

”Maahantuonti alkoi oikeastaan jo vuonna 2020, mutta emme ole enemmälti markkinoineet, sillä emme ole saaneet tarpeeksi tavaraa. Kaikki ovat menneet suoraan asiakkaille”, kertoo Contransin Pekka Liimatainen.

Tyronen lavetit ovat kantavuudeltaan 21, 27 tai 33 tonnia. Lattia on 50 mm paksua painekyllästettyä puuta, ja rampit 900 mm leveät. Rungot hiekkapuhalletaan ennen pohjamaalausta - lopullinen viimeistely tapahtuu kaksikomponenttimaalilla. Varustuksiin lukeutuu myös LED-valot, työkalulaatikko ja jousitettu vetoaisa. Uutuutena on tulossa versio, jossa ajoramppien leveyttä voi säätää hydraulisesti.

Tilattavissa olevia maansiirtokärryjä on neljä eri versiota kantavuudeltaan 12–20 tonnia. Lisäksi valikoimaan kuuluu erityisesti metsäkoneille tarkoitettu 33-tonnin kantavuuden versio.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisätietoja: www.contrans.fi