Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Case IH putoaa pois valikoimasta – Agritek keskittyy New Hollandin maahantuontiin ja myyntiin

Agritekin työkone-edustuksiin New Hollandiin keskittyminen ei tuo muutoksia.
New Hollandin pitkän akselivälin T7 LWB-mallistoon saatiin pitkän odotuksen jälkeen uusi ohjaamo. Jatkossa pitkän akselivälin malleissa käytetään samaa uutta ohjaamoa ja kyynärnojaa kun T7 HD-malleissakin. Kuvan T7.300 AutoCommand osallistuu Tractor of the Year 2023 -kilpailuun.
New Hollandin pitkän akselivälin T7 LWB-mallistoon saatiin pitkän odotuksen jälkeen uusi ohjaamo. Jatkossa pitkän akselivälin malleissa käytetään samaa uutta ohjaamoa ja kyynärnojaa kun T7 HD-malleissakin. Kuvan T7.300 AutoCommand osallistuu Tractor of the Year 2023 -kilpailuun. Kuva: Tapio Vesterinen

Agritek Oy keskittyy jatkossa New Holland -tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Case IH -tuotemerkki jää pois vuoden aikana Agritekin maahantuontiohjelmasta. ”Päätös on tehty New Hollandin kanssa yhdessä”, kommentoi Agritekin kaupallinen johtaja Mikko Marttila. Hän jatkaa, että Agritekin työkone-edustuksiin päätöksellä ei ole vaikutusta.

New Hollandin pohjoismaista vastaava myyntipäällikkö Ove Juel näkee keskittymisen tuovan mahdollisuuksia Suomessa New Hollandin tuoteryhmissä: traktoreissa, puimureissa, ajosilppureissa sekä älykkään viljelyn ratkaisuissa.

Marttila näkee, että New Hollandiin keskittyminen antaa mahdollisuuden kasvattaa markkinaosuutta. Hänen mukaansa Agritekin sopimuskauppiaat pystyvät tarjoamaan näin parempaa palvelua. Asiaa on harkittu ja valmisteltu Marttilan mukaan jo pitkään. Hän ei erikseen mainitse, että Agritek alkaisi aktiivisesti laajentamaan New Hollandin työkonevalikoimaa nykyisestään. Agritek Oy on edustanut New Holland -tuotemerkkiä Suomessa jo 30 vuoden ajan.

Marttilan mukaan Case IH -traktoreita on saatavilla vielä syksyyn 2023 saakka. Hän lupaa, että Case IH -asiakkaista tullaan pitämään huolta jatkossakin huoltoyrittäjien, varaosamyyjien ja Agritekin brändäämien TOP Service -korjaamoiden kautta.