Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rammerin iskuvasarat RealMachineryn edustukseen

RealMachinery Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen Lahdessa toimivan Marakon Oy:n kanssa. Jatkossa yrityksen valikoimasta on saatavilla Rammer Performance -iskuvasarat valtakunnallisesti.
Kuva: Valmistaja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Huoltotoiminta on keskitetty Lahteen Marakonin huoltokorjaamolle - lisäksi asiakkaita palvelevat Marakonin huoltokumppanit ympäri Suomen. Rammerin tuotteet luvataankin saada kuntoon tarvittaessa 24 tunnin sisällä asiakkaan yhteydenotosta.

”Rammer tuotteena on jo käsite ammattilaisten joukossa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että pystymme kasvattamaan lisälaiteportfoliotamme heidän tuotteilla. Rammerin iskuvasarat tukevat hyvin meidän muita myyntitoimiamme ja uskomme, että laadukkaan tuotteen sekä erittäin toimivan huolto- ja varaosaketjun vuoksi myyntitulokset tulevat lähitulevaisuudessa olemaan hyvät”, kertoo RealMachineryn kehitysjohtaja Jarmo Tonteri.

Vuonna 1981 perustettu Marakon Oy on osa kansainvälisesti toimivaa Marakon-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 23 miljoonaa euroa. Marakon Oy:n missiona on auttaa asiakkaitaan parantamaan työn tuottavuutta sekä edistämään työn tekemisen turvallisuutta.

”Palvelemme niin pieniä rakennus- ja purkualan yrittäjiä kuin isompia kaivosyrityksiä. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä pystymme tehokkaammin tarjoamaan tuotteitamme RealMachineryn valtakunnallisen verkoston kautta.”, kuvailee Marakon Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pohjoismäki.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Myös Real Machineryn toimitusjohtaja Matti Salminen uskoo yhteistyön kantavan hedelmää. ”Kunnianhimoinen tavoitteemme on kasvaa maanrakennusalan johtavaksi toimijaksi valtakunnallisesti, ja nyt solmittu jälleenmyyntisopimus tuo meille mahdollisuuden tarjota entistä parempaa ja monipuolisempaa lisälaitepalvelua asiakkaillemme ympäri Suomen”.