Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Logsetille merkittävät jälleenmyyntisopimukset USA:n alueelle

Suomalainen metsäkonevalmistaja Logset Oy on solminut merkittävät jälleenmyyntisopimukset amerikkalaisten yhtiöiden Fabick CAT (John Fabick Tractor Company Inc.) ja Milton CAT (Southworth Milton Inc.) kanssa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Jälleenmyyntisopimukset kattavat USA:ssa Fabick CAT:in kautta Illinoisin, Missourin ja Wisconsinin osavaltiot, sekä Michiganin pohjoisosat ja Milton CAT:in kautta Uuden Englannin alueen (kuusi osavaltiota), sekä New Yorkin pohjoisosat. Molemmat aloittavat jälleenmyyjinä välittömästi ja ensimmäiset laivaukset USA:han on sovittu kesäkuulle.

USA:n suurten järvien ja koillisvaltioiden alueet ovat mantereen merkittävin pohjoismaista tavaralajimenetelmää (CTL) päämenetelmänä käyttävä alue. Alueella on CTL:n käytöstä jo pitkät perinteet. Sekä Fabick CAT, että Milton CAT ovat toimittaneet vuosien saatossa satoja CTL-menetelmän koneita alueilleen.

Logsetin koneet tuovat teknologiajohtajuuden näille kahdelle uudelle jälleenmyyjälle CTL-koneissa. Logset tulee toimittamaan molemmille tuotevalikoimansa keskikokoisia ja suuria kuormatraktoreita, harvestereita ja harvesteripäitä.

"Uskon, että nyt tehtyjen sopimusten myötä USA:sta kasvaa meille erittäin merkittävä markkina. Koivulahden tehtaan tuotantoa nostetaan heti lomien jälkeen", Logsetin hallituksen puheenjohtaja Tapio Nikkanen sanoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki Logsetin tuotteet, harvesterit, kuormatraktorit, hakkuupäät ja simulaattorit valmistetaan yhtiön Koivulahden tehtaalla Suomessa.