Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Yhdistykseltä tukea maatalousautomaation kehittämiseen

Kotimaisen maatalousautomaation kehittämisen edistämiseksi perustettiin jo vuonna 2013 Suomen Maatalousautomaatio ry, joka esittäytyi heinäkuussa Okra-näyttelyssä Oripäässä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Yhdistyksen tavoitteena on tukea jäsenyritystensä maatalousautomaation kehitystä. Yhdistyksen jäseniä ovat useat Suomen maatalouskone- ja maatalousautomaatiovalmistajat, mm. Valtra, Multiva, Geotrim, Elho, Prodevice ja Epec.

Yhdistys ylläpitää Isobus-laitteiden testausympäristöä, joka on rakennettu yhteistyössä Luonnonvarakeskus Luken kanssa. Testausympäristö toimii Luken Vihdin toimipisteessä Vakolassa.

Testausympäristössä on mahdollisuus kokeilla ennakkoon Isobus-laitteiden yhteensopivuutta ja toiminnallisuutta, mikä antaa valmistajille hyvät valmiudet läpäistä virallinen testi. Testaus perustuu samoihin menetelmiin, jota käytetään virallisessa yhteensopivuustestissä. Yhdistyksen jäsenyrityksillä on mahdollisuus käyttää yhteistä testauspaikkaa ja ostaa Lukesta asiantuntijapalveluita testaukseen ja kehittämiseen.

Suomen Maatalousautomaatio ry on myös kansainvälisen AEF:n (Agricultural Industry Electronics Foundation) jäsen. AEF organisoi maailmanlaajuisesti Isobusin ja sen taustalla olevan ISO11783 standardin kehittämistä. Maatalousautomaatio ry:n kautta sen jäsenyritykset pääsevät osallistumaan standardointityöhön sekä AEF:n työryhmiin. Yhdistys myös tiedottaa jäsenistöään standardien kehityksestä ja työryhmien toiminnasta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Suomen Maatalousautomaatio ry ottaa mielellään uusia jäseniä toimintaan mukaan. Yhdistyksen kotisivut löytyvät osoitteesta www.cropinfra.com/sma