Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

KoneAgriassa monipuolisesti nähtävää

Maatalouskoneiden ja -laitteiden erikoisnäyttely KoneAgria tarjoaa koneita, karjaa ja kohtaamisia ammattilaisille 11.–13.10. Jyväskylän Paviljongin näyttelytila on myyty loppuun.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Tänä vuonna näyttelyssä on tarjolla koneita, laitteita, tuotantopanoksia sekä palveluja tuottajan arkea helpottamaan", kertoo näyttelypäällikkö Marko Toivakka.

Näyttely tarjoaa kävijälle monipuolisesti nähtävää pelto- ja metsätöihin sekä näyttelyn teeman mukaisesti karjanhoitoon. Myös maatalousrakentaminen on merkittävässä roolissa näyttelyssä. Uutuutena on lypsyrotuisten lehmien näyttely Finn Dairy Expo sekä jalostuseläinten huutokauppa.

"Tavoitteena on esitellä eläimet kansainväliseen tapaan – niin, että esittelystä saadaan kiinnostava myös yleisölle, kertoo Mirja Koljonen, yksi karjanäyttelyn järjestäjistä.

KoneAgrian ohjelma huomioi tilakokonaisuuden sekä tietoiskujen että seminaarien sisällöissä. Mukana on kotimaisten luennoitsijoiden lisäksi esiintyjiä myös Euroopasta ja Yhdysvalloista.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Koneviestin osastolla (C631) pääsee tutustumaan KV:n Viljelymenetelmäkokeeseen ja sen tuloksiin virtuaaliesityksen keinoin. Julkaisemme näyttelyajankohtana myös uuden tuoteryhmän Koneviestin Vertailutyökaluun.