Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Viking-valikoima Stihl-tuotemerkin alle

Vuodesta 2019 eteenpäin Stihl markkinoi koko Viking-puutarhatyökalujen tuotevalikoimaansa yksinomaan Stihl-tuotemerkillä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Muutoksen myötä kaikki Stihlin myynti ja markkinointi keskitetään yhden merkin alle. Tarkoituksena on hyödyntää Viking-tuotelinjan potentiaalia paremmin tunnetun Stihl-tuotemerkin avulla maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä Viking-tuotemerkki keskittyy lähes pelkästään Euroopan markkinoille. Tuotevalikoima sisältää ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit, päältä ajettavat ruohonleikkurit, nurmikon ilmastointilaitteet, puutarhasilppurit ja jyrsimet.

Molemmilla tuotemerkeillä on toisiaan täydentävä tuotevalikoima, joten nykyinen Vikingin tuotelinja säilyy ennallaan, mutta sitä kasvatetaan jatkossa vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin.

Stihl-ryhmä takaa, että järjestelyt Viking-tuotemerkin osalta eivät aiheuta muutoksia tuotteiden takuisiin, osien saatavuuteen, asiakaspalveluun tai huoltoon. Myös nykyiset työpaikat luvataan säilyttää, ja työllistymisen arvioidaan jopa lisääntyvän.