McHalelta uusi Fusion 4 paalainkäärinyhdistelmä — mallisarjassa kolme eri konetta uudella noukkimella

Syyskuussa Irlannin kansallisissa kyntökilpailuissa McHale esitteli uuden McHale Fusion 4 -sarjan yhdistelmäpaalainmalliston. Mallistossa ovat nyt McHale Fusion 4, McHale Fusion 4 Pro ja McHale Fusion 4 Plus kalvosidonnalla.
Profi-Flow-noukkimen uusi kartiomainen syöttökanava tehostaa sadon virtausta noukkimelta roottorille ja roottorilta paalikammioon.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

McHale Fusion

  • Kuulunut Turun Konekeskuksen (Konefarmin) valikoimiin alusta saakka
  • Ollut myydyin yhdistelmäkone Suomen markkinoilla jo vuosia
  • Suunnittelussa panostettu paalin sujuvaan liikenteeseen ja vähiin antureihin

Kaikki Fusion 4 -sarjan koneet tarjoavat joukon uusia ominaisuuksia. Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ovat ISOBUS-yhteensopivia, jolloin käyttäjä voi pääsee hyödyntämään helpot säädöt ja koneen suorituskyvyn

Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ovat ISOBUS-yhteensopivia. Myös koneen takaosaan on mahdollista laittaa oma ohjain.
Fusion 4 Pro ja Fusion 4 Plus ovat ISOBUS-yhteensopivia. Myös koneen takaosaan on mahdollista laittaa oma ohjain. Kuva: valmistaja

Uusi Profi-Flow-noukin, tiiviimmät paalit ja nopeampi käärintänopeus lisäävät työsaavutusta. Profi-Flow-noukin on suunniteltu parantamaan noukintatulosta paremman materiaalinvirtauksen avulla. Uusi kartiomainen syöttökanava tehostaa sadon virtausta noukkimelta roottorille ja roottorilta paalikammioon.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaikki Profi-Flow-noukkimet on varustettu järeämmällä voimansiirrolla, joka vähentää ketjun kuormitusta ja pidentää ketjun käyttöikää. Valittavana on viisipiikkiakselinen kulisseilla varustettu noukin ja kuudella piikkitangolla varustettu kulissiton noukin, joka on vakionoukinta leveämpi.

Fusion 4 -sarjan koneissa on lisätty kammion painetta. Suurempi paine parantaa paalin muotoa ja tuottaa tiiviimmän paalin.
Fusion 4 -sarjan koneissa on lisätty kammion painetta. Suurempi paine parantaa paalin muotoa ja tuottaa tiiviimmän paalin.  Kuva: valmistaja

McHale on myös esitellyt Adaptive Intake -järjestelmän, joka on erityisesti suunniteltu mahdollistamaan nielun säätämisen automaattisesti materiaalivirran muutoksien mukaan.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tällä saavutetaan useita etuja, kun karhon koon vaihdellessa nielu säätyy automaattisesti. Tällöin kone pystyy käsittelemään paremmin epätasaisia ja möykkyisiä karhoja.

Lisää painetta

Fusion 4 -sarjan koneissa on lisätty kammion painetta. Suurempi paine parantaa paalin muotoa ja tuottaa tiiviimmän paalin.

Valinnaiset lisävarusteet

Riippuen koneen varustelusta McHale Fusion 4 -paalaimeen on saatavilla valinnaisia varusteita kuten muuttuva teräpohja, verkkorullan/sidontakalvon lastauslaite, pystyynkääntäjä sekä vaaka- ja kosteusanturit.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Fusion 4 -sarjan koneissa on vakiona 540 rpm -vaihteisto. 1000 rpm -vaihteisto on saatavana lisävarusteena, jos koneen suorituskykyä halutaan optimoida. 1000 rpm -vaihteisto lisää voimanoton nopeutta huomattavasti pienemmällä vääntömomentilla. Tämä vähentää voimansiirtolinjan kuormitusta ja antaa kytkinasetukselle 10 % enemmän kapasiteettia. Se vähentää tukosten riskiä ja parantaa suorituskykyä. Jos traktorissa on saatavilla 540 rpm -kierrokset, se on mahdollista valita, jolloin uudelleenkäynnistystä tukkeutumistilanteessa helpottuu.

Kireämpi venytys

McHale Fusion 4 -sarja on varustettu rasva- ja öljypumpuilla. Tämä varmistaa, että rasvaa ja öljyä levitetään tasaisesti ja jatkuvasti koneen käydessä. Kaikkiin Fusion 4 Plus -koneisiin on asennettu suurempi verkko-/kalvojarru, jolla voidaan ylläpitää 25 % kireämpää venytystä.

Cut & Hold Slider -harjat vähentävät kitkaa muovin repeytymisen estämiseksi erityisesti kuumissa tai märissä olosuhteissa. Leikkaus- ja kiinnitysyksiköissä on myös hydraulinen hana, jolla leikkuri lukitaan huollon ajaksi. Fusion 4 Pron ja Fusion 4 Plusin takaosaan on asennettu ohjausnäppäimistö, jonka avulla käyttäjä voi ohjata seuraavia toimintoja: käärinnän kierrokset, käärintärulla ylös/alas, käärimisen käynnistys / tauko, leikkaa ja pidä vapautus, työvalot ja kaksi muokattavaa varapainiketta.