Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

MSK Group osti ohjaamovalmistajan

Teollisuuden monialakonserni MSK Group on ostanut Saksassa ja Slovakiassa toimivan ohjaamovalmistaja Matec GmbH:n koko osakekannan. Matec valmistaa työkoneiden ohjaamoja useille tunnetuille brändeille, mm. Manitowocille, Volvo CE:lle, Liebherrille, Komatsulle ja Cargotecille.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Konsernijohtaja Timo Lehtioja toteaa yrityskaupan olevan merkittävä askel yritykselle ja koko seutukunnalle. Laajentuminen Keski-Eurooppaan ei korvaa nykyisiä Suomen toimintoja, vaan tulee niiden rinnalle ja vahvistaa MSK Groupia entisestään. Vuonna 1950 perustettu MSK Group on monialainen perhekonserni, jonka tytäryhtiöitä ovat MSK Cabins, MSK Plast, Junkkari ja Juncar.

"Suomesta käsin hoidamme Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän markkinoita. Matec keskittyy palvelemaan keskieurooppalaisia asiakkaita. Tähän kun vielä lisätään MSK Plastin osaaminen muoviosien valmistuksessa, olemme jatkossa yksi isoimmista eurooppalaisista liikkuvien työkoneiden sopimusvalmistajista", Timo Lehtioja sanoo.

"Olemme innoissamme, että Matecin omistajaksi tulee teollinen toimija, joka edustaa ohjaamovalmistajana maailman huippua. Uskomme, että osana MSK Groupia Matec voi päästä toiminnan tasossa ja liikevaihdossa uudelle tasolle", toteavat Matec GmbH:n toimitusjohtajat Carsten Prilop ja Stefan Thieme.