Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Bobcatilta uusi kompakti kurottaja — ohjaamo sama kuin 18 metrin versiossa.

Bobcat laajentaa valikoimaansa kompaktilla kurottajalla. Nostokorkeus on 5,91 metriä, mutta hytin kerrotaan olevan markkinoiden suurin.
Maatalousversio on luvassa ensi vuonna.
Maatalousversio on luvassa ensi vuonna.  Kuva: Valmistaja

Bobcat TL25.60 kurottajan suunnittelussa on huomioitu yksinkertainen käytettävyys ja sekä turvallinen työskentely. Moottori on 75 hevosvoimainen Bobcat. Nostokyvyksi ilmoitetaan 2500 kiloa ja suurimmaksi nostokorkeudeksi 5.91 metriä.

Uudistuksiin lukeutuu mm. uudelleen muotoiltu konepeitto, joka parantaa näkyvyyttä koneen sivulle. Lisäksi kone on saanut uuden viisituumaisen näyttöpaneelin. Myös säilytystilaa kerrotaan olevan aiempaa enemmän. Työmukavuutta parantaa myös ilmaistuin.

Valmistajan mukaan puomin ja rungon vankka rakenne soveltuvat kaikkiin olosuhteisiin. Lisäksi rakenteessa on huomioitu hydrauliikan ja elektroniikan suojaus. Kääntöympyrän halkaisijan mainitaan olevan markkinoiden pienin.

”Uutuudessa on sama ohjaamo kuin R-sarjan 18-metrin nostokorkeuden kurottajassa. Asiakkaat voivatkin luottaa, että TL25.60:ssä on kokoluokassaan markkinoiden tilavin hytti. Maatilakäyttöön suunnattu versio tuodaan markkinoille vuonna 2023”, kertoo Bobcatin EMEA-alueen tuotepäällikkö Florian Hilbert.