Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hankkija ostaa Eepee Agrin

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, luopuu kokonaan maatalouskaupasta ja myy koko osakekantansa Hankkijalle Oy:lle. Suunnitelman mukaan kauppa toteutuu vuodenvaihteessa 2017/2018.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

"Hankkijalla on ollut pitkään hyvää yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan ja alueen viljelijöiden kanssa, mikä helpotti tämän ratkaisun syntymistä. Kauppa selkeyttää toimintaa ja parantaa kilpailukykyämme, mistä asiakkaamme hyötyvät, kertoo Hankkijan toimitusjohtaja Jyrki Lepistö.

Eepee oy:n mukaan Kaupan taustalla on maatalouden voimakas rakennemuutos sekä maatalouskaupan arvoketjun muuttuminen. Uuden omistajan myötä toimialan kilpailukyky kiristyvässä toimintaympäristössä paranee ja Hankkija suurena toimijana vahvistaa osaamisellaan koko elintarvikeklusterin toimintaa maakunnassa.

"Myynnin jälkeen Eepee pystyy keskittymään ydinliiketoimintaansa eli kuluttajaliiketoimintaan muilla toimialoilla ja panostamaan entistä enemmän investointejaan ja kehittämisresursseja muiden toimialojen kilpailukyvyn ja palvelutason parantamiseksi", toteaa toimitusjohtaja Kimmo Simberg.