Viidennen sukupolven Valtra N- ja T -malleissa on panostettu mukavuuteen ja käytettävyyteen sekä automatiikkaan ja digitaalisuuteen

Valtra esitteli uudet mallinsa 12.4.2021 virtuaalisesti järjestetyssä kansainvälisessä lehdistötilaisuudessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Valtran 70-vuotisjuhlan kunniaksi tekemät uudistukset ovat käyttäjän kannalta merkittäviä, koska ne painottuvat koneiden käyttöominaisuuksiin ja -mukavuuteen. Traktorin ominaisuuksia voidaan täydentää valmiilla varustepaketeilla tai asiakaskohtaisesti räätälöidyllä Unlimited-varustelulla, jonka valikoima kasvaa koko ajan.

Tällä hetkellä jo joka toisessa Valtran traktorissa on ainakin valmius esimerkiksi automaattiohjaukseen tai lohkoautomaatikan hyödyntämiseen. Jokainen uusi Valtra on myös Valtra Connect -palvelussa.

Moottoreiden tekniikassa ja tehoissa ei tapahdu olennaisia muutoksia, sillä 4-sukupolven N- ja T-mallin traktorit täyttivät nykyisen Stage 5 -päästötason. Mallinumerot muuttuvat päättymään numeroon 5.

Hyväksi havaittu suunnanvaihtovipu muuttuu ja myös vilkun katkaisinta käytetään vasemmalla kädellä. Ohjauspyörän takana on säilytystilaa, sillä mittaristo on siirretty oikeaan etupilariin. Mittariston kautta voidaan myös säätää etukuormainta ja tallentaa kuormaimen vaa’an punnitustulokset sen muistiin. 

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Automatiikka nostaa vaihteiston kierroksia liikkeelle lähdettäessä ja alueiden vaihto sujuu aiempaa nopeammin.

Uusien mallien valmistus on jo alkanut. Ne tunnistaa parhaiten etumaskin huomiovaloista.

Lue lisää Koneviestin numerosta 6/2021!