Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tractor of the Year 2021 valitaan huomenna 18.12. – seuraa vuoden traktorin valintaa reaaliajassa Koneviestin ja Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivujen kautta perjantaina klo 16 alkaen

Eurooppalaisten maatalouskonealan lehtien järjestämässä Tractor of the Year -kilpailussa palkitaan tulevan vuoden kiinnostavimmat traktoriuutuudet. Sinulla on tänä vuonna mahdollisuus seurata tapahtumaa reaaliajassa tämän artikkelin lopussa olevan linkin kautta.
Kuva: Kilpailun järjestäjä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tilaisuus kannattaa hyödyntää, sillä Tractor of the Year -tunnustusten saajat julkaistaan yleensä vain kutsuvieraiden ja media ollessa läsnä. Tänä vuonna palkintoseremonia oli tarkoitus järjestää Eima-näyttelyn yhteydessä, joka on peruttu. Ensi vuoden tapahtuma on tavoitteena järjestää Agritechnica-näyttelyssä.

Vuoden Traktorin valinnan tekevät 26 eurooppalaisen lehden edustajat. Tuomarit ovat 25 eri maasta, Suomea raadissa edustavat Koneviestin toimittajat Uolevi Oristo ja Tapio Vesterinen.

Traktorimallien määrä, ominaisuudet ja kokohaarukka kasvavat koko ajan, mikä vaikeuttaa voittajan valintaa. Siksi Tractor of the Year -kilpailussa palkitaan varsinaisen pääsarjan lisäksi paras yleistraktori, Best Utility, ja Best of Specialized -erikoistraktori. Lisäksi yhdelle Tractor of The Year -finaaliin päässeelle traktorille myönnetään Sustainable TOTY -tunnustus. Sen valinnassa painotetaan mm. energian käytön ja työn tehokkuutta, tiedonkeruuta ja sen hyödyntämismahdollisuuksia sekä ympäristön kannalta kestävien teknisiä ratkaisuja.

Tractor of The Year finaalin valittiin yhteensä 18 traktoria, joiden tulee olla sarjavalmistuksessa ensi vuoden aikana. Mukana on meille hyvin tunnettuja merkkejä, kuten Case, Claas, Fendt, Kubota, New Holland, Massey-Ferguson ja Valtra. Oheisesta kuvasta näet aikaisemmat Vuoden traktori -voittajat.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Seuraa reaaliajassa Tractor of the year -kilpailua 18.12. klo 16.00 alkaen:

https://www.totydigital.com/tractor-of-the-year-2021-finals

Voittajiin ja finalisteihin voit tutustua Koneviesti verkkosivuilla ja tietysti seuraavassa Koneviestissä, joka ilmestyy 14.1.2021.

Lue Tractor of the year -kilpailun ehdokkaista:

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tractor of the Year 2021 -valinta lähestyy poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta – katso, mitkä merkit ovat tänä vuonna kisassa mukana KV18/2020

Sinua saattaa kiinnostaa myös aikaisempien vuosien voittajat:

Tractor of the Year 2020 -kilpailussa neljän sarjan voitot menivät puoliksi - Fendt ja New Holland jakoivat voitot

Tractor of the Year 2019 -kilpailun voittajat valittiin tekniikka edellä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tractor of the Year 2018 - Yllätysvoittajat