Uudistuksia Cat-kaivukoneisiin

Caterpillarin uuden sukupolven 36 tonnin kokoluokan kaivukoneet – 336 ja 336 GC – lisäävät valmistajan mukaan käytön tehokkuutta, vähentävät polttoaine- ja huoltokustannuksia ja parantavat käyttäjän mukavuutta aiempiin malleihin verrattuna.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Cat 336 -mallissa on vakiona integroitu Cat Connect -tekniikka ja malleista suurempi teho sekä nostokyky. Cat 336 GC -mallissa tuottavuusominaisuudet sekä alentunut polttoaineenkulutus ja huoltokustannukset ovat valmistajan mukaan tasapainossa.

Integroitu Cat Connect -tekniikka lisää käyttötehokkuutta jopa 45 prosenttia perinteisiin kaivutekniikoihin verrattuna. Vakiona oleva Cat Grade ja 2D-koneohajusjärjestelmä tarjoaa opastuksen syvyyden, kaltevuuden ja vaakasuoran etäisyyden osalta tasauksessa; kosketusnäytön avulla. Vakio Grade Assist -järjestelmä automatisoi puomin, kaivupuomin ja kauhan liikkeet, jolloin käyttäjä pitää tason yhden vivun kaivuulla.

Smart-käyttötila sovittaa automaattisesti moottorin ja hydrauliikan tehon kaivuolosuhteisiin ja optimoi sekä polttoainetalouden että suorituskyvyn. Moottorin kierrosluku laskee automaattisesti polttoaineen kulutuksen laskemiseksi edelleen, kun hydraulitehon tarvetta ei ole.

Entistä pidempien huoltovälien ansiosta uudet Cat-kaivukoneet työskentelevät enemmän vähemmillä kustannuksilla ja valmistaja lupaa huoltokustannusten olevan jopa 15 prosenttia edellistä F-sarjaa alemmat.