Täsmäviljelyteknologialle oma näyttely- ja seminaaritapahtuma – TäsmäViljely-foorumi 5.3.2020 Salon Astrum-Keskuksessa

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävä täsmäviljelyteknologiaan ja siihen liittyviin laitteisiin, sovelluksiin, hankkeisiin ja tutkimukseen keskittyvä TäsmäViljely-foorumi näkee päivänvalon 5.3.2020 Salon Astrum-Keskuksessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Päivän kestoisessa innovatiivisessa tapahtumassa pysytään tiukasti itse asiassa. Tilaisuuteen osallistuvilta näytteilleasettajilta toivotaan ruokaketjun ja viljelyn haasteisiin viimeisintä osaamista ja asiantuntijuutta.

Ilmoittautuminen näytteilleasettajille on auki 21.2. asti. Osallistumismaksu sisältää osastopaikan ja tapahtuman ennakkomainonnan.

Ilmoittautumislomake tapahtuman kävijöillekin on jo auki. Ilmoittautumislomakkeet ja lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman nettisivuilta www.täsmäviljelyfoorumi.fi. TäsmäViljely-foorumi löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä tunnisteella @tvfoorumi.

Kävijöilleen maksutonta TäsmäViljely-foorumia ovat järjestämässä Olli-Pekka Ruponen Toivon Tilalta, Hilkka Halla Yrityssalo Oy:stä ja Timo Teinilä Hämeen ammattikorkeakoulusta.