Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Artikkelien julkaisurytmi muuttuu Koneviestin nettisivuilla – jatkossakin kaikki jutut voi lukea näköislehdestä ilmestymispäivänä

Syksy tuo muutoksia Koneviestin nettisivuilla ilmestyvien lehden yksittäisten artikkeleiden julkaisuun. Jatkossa kaikkia uusimman lehden juttuja ei julkaista yhdellä kertaa, vaan lehden jutut ilmestyvät pienissä erissä lehden ilmestymispäivän jälkeen.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Uudistuksella saamme lähes päivittäin tuoretta materiaalia verkkosivuillemme lehtien ilmestymisen välissä. Julkaisurytmin muutos helpottaa nettisivujen selaamista varsinkin mobiililaitteella, sillä uudet jutut ovat heti sivulle saavuttaessa tarjolla, eikä niitä lukeakseen tarvitse selata näyttöä alaspäin tai käyttää valikoita.

Koneviestin näköislehdet ilmestyvät jatkossakin lehden ilmestymispäivänä. Näköislehti sisältää kaikki lehden artikkelit, josta ne on helppo löytää ja lukea. Näköislehden lukemiseen tarvitset vain lukemiseen oikeuttavan tilauksen (Koneviestin kestotilaus tai digitilaus) sekä verkkopalvelun käyttäjätunnukset. Ohjeet käyttäjätunnuksien tilaamiseen löydät osoitteesta www.koneviesti.fi/palvelut/asiakaspalvelu/ohjeita.

Näköislehteä voit lukea tietokoneen selaimella. Mobiililaitteissa tarvitset näköislehden lukemiseksi erikseen ladattavan sovelluksen. Voit ladata sovelluksen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Windows-laitteille sovellusta ei valitettavasti ole ladattavissa.