Asiakaspalvelu

Ohjeita

Verkkopalvelun käyttäjätunnukset

Painetun Koneviestin kestotilaajana tai Koneviestin digisisältöjen tilaajana sinulla on lukuoikeus kaikkiin koneviesti.fi:ssä oleviin sisältöihin (artikkelit, arkistot, näköislehdet ja KV Konevertailu). Lisäksi voit tehdä muutoksia yhteystietoihisi ja tilauksiisi liittyviin asioihin koneviesti.fi:n Omat tiedot -osiossa.

Digipalvelujen käyttöä varten tarvitse käyttäjätunnukset. 

Jos olet Koneviestin ohella myös Maaseudun Tulevaisuuden tai Aarre-lehden tilaaja, pääset kirjautumaan samoilla tunnuksilla käyttöoikeuksiesi puitteissa näidenkin lehtien sähköisiin palveluihin.

Käyttäjätunnusten aktivointi

1. Siirry käyttäjätunnusten aktivointisivulle.

2. Anna asiakasnumerosi ja postinumerosi. Klikkaa Jatka-painiketta.

3. Täydennä omat tietosi ja määrittele haluamasi salasana. Muista hyväksyä myös käyttöehdot. Klikkaa Aktivoi tunnus-painiketta.

4. Saat vahvistuksen käyttäjätunnusten aktivoinnista. Klikkaamalla Jatka-painiketta voit siirtyä Viesti-tilille. Voit myös halutessasi sulkea vahvistussivun.

Käyttäjätunnuksesi ovat siis sähköpostiosoitteesi ja itse määrittelemäsi salasana. Niillä voit jatkossa kirjautua verkkosivustolla, näköislehteen sekä Viesti-tilille. 

Jos unohdat salasanaasi, voit tilata salasanan vaihto-ohjeet kirjautumissivulla olevan Salasana unohtunut? -linkin kautta. 

Kaikissa ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Osoitteenmuutos

Painetun Koneviestin tilaajana voit tarvittaessa tehdä väliaikaisen tai pysyvän muutoksen lehden jakeluosoitteeseen Omat tiedot -osiossa. Tehdäksesi osoitteenmuutoksen sinun tulee kirjautua sivustolle. 

Jakelun keskeytys

Omat tiedot -osiossa voit keskeyttää painetun Koneviestin jakelun tilapäisesti. Tehdäksesi jakelun keskeytyksen sinun tulee kirjautua sivustolle. 

Häiriöt jakelussa 

Painetun Koneviestin jakeluun liittyvistä häiriöistä voit ilmoittaa asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Tilauslaskuun liittyvät asiat

Kunkin tilauksen hinta perustuu laskutusjakson alkaessa voimassa olevaan hinnastoon. Tilaushintojen muutoksista tai olennaisten tilausehtojen muutoksista ilmoitetaan tilaajalle kirjallisesti tilauslaskun yhteydessä. Voimassaolevat tilaushinnat voi myös tarkistaa lehdestä tai Koneviestin tilauspalvelusta

Laeista, asetuksista, viranomaismääräyksistä tai vastaavista johtuvat hinnan- tai ehtomuutokset tulevat voimaan välittömästi ilman eri ilmoitusta ja ne koskevat välittömästi kaikkia tilauksia.

Tilauksesta maksettu liikasuoritus hyvitetään seuraavasta kestotilausjaksosta. Määräaikaisissa tilauksissa tilausta jatketaan liikasuorituksen verran. Asiakaspalvelu voi myös palauttaa suorituksen. Tällöin suorituksesta vähennetään palautuskulut. Alle 5 euron liikasuorituksia ei palauteta.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus.

Laskutukseen liittyvistä asioista voit lähettää viestin asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella tai soittaa numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Kestotilauksen peruuttaminen

Voit ilmoittaa tilauksesi peruuttamisesta asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella vähintään kaksi viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Muistathan täyttää lomakkeelle nimesi, tilausnumerosi (löydät sen tilauslaskultasi tai painetun lehden ylälaidasta ennen nimeäsi ja osoitettasi) sekä täydelliset osoitetietosi.  

Peruutus päättää tilauksen meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus.

Voit peruuttaa tilauksesi myös soittamalla numeroon 020 413 2277 (arkisin kello 8–21). Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Tilausehdot

Tilaajana sinulla on kuluttajansuojalain 6. luvun nojalla oikeus peruuttaa etämyynnissä tekemäsi uusi tilaus 14 päivän kuluessa vahvistuksen tai ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Peruutusilmoitus saa olla vapaamuotoinen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Lehden kustantaja Viestimedia Oy pidättää itselleen oikeuden lehden ilmestymispäiväaikataulun muutoksiin. 

Maksuton rivi-ilmoitus kestotilaajille

Koneviestin kestotilaajaetuna voit julkaista maksuttoman rivi-ilmoituksen painetun Koneviestin Lukijan kauppapaikan Ostetaan- tai Myydään-palstalla. Kestotilaajan etu sisältää yhden 10 rivin ilmoituksen tai kaksi enintään 5 rivin ilmoitusta vuodessa. Voit jättää rivi-ilmoituksen lomakkeella tai soittamalla numeroon 020 413 2449. Puhelun hinta soitettaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Lahjatilaus

Jos tilaat Koneviestin lahjaksi, niin voit halutessasi tulostaa lahjakortin tilauksen saajalle annettavaksi.