Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Samoter-näyttelyn uudet päivämäärät varmistettu – teemana päästöjen vähentäminen yhdistettynä parempaan tuottavuuteen

Italian Veronassa järjestettävää rakennuskonenäyttely Samoter on pandemian ja taloustilanteen vuoksi siirretty useaan otteeseen. Nyt ajankohdaksi on valittu toukokuu 2023.
Kuva: Michele Mascalzoni
Verona

Rakennuskonenäyttelyt alkavat usean vuoden tauon jälkeen jälleen avautua uudelleen Tunnelmallisen Samoterin uusiksi päivämääriksi on valikoitunut 3.–7.5.2023. Tapahtuma kokoaa yhteen monenlaiset rakennusalan toimijat. Kyseessä on jo 31. kerta. Teemana on päästöjen vähentäminen yhdistettynä yhä parempaan tuottavuuteen.

Järjestelyistä vastaavan Veronafieren toimitusjohtaja Giovanni Mantovani uskoo näyttelyn onnistumiseen.

“Pitkän tauon jälkeen päivämäärät on lopulta sovittu. Pandemia ja toimitusketjujen ongelmat ovat vaikuttaneet suuresti messujen järjestämiseen. Näyttelyillä on kuitenkin tärkeä rooli liiketoiminnan mainostamisessa. Yhteistyökumppaneidemme avulla voimme järjestää tapahtuman, joka täyttää näytteilleasettajien odotukset”, Mantovani kertoon.

Edellisen kerran Samoter järjestettiin vuonna 2017. Vieralijoita oli 84 000. Tuotteitaan esitteli 780 yritystä. Seuraavassa näyttelyssä käytössä on kuusi eri hallia, sekä kolme ulkoaluetta. Lisäksi näyttelypäivien aikana järjestetään useita teemaan sopivia konferensseja.