Isuzu D-Maxin ilme kohentuu

Vuosi sitten esitellyn avolavapakettiauton 11. sukupolvi päivittyy mukavuuteen, turvallisuuteen ja tyylikkyyteen liittyvillä uudistuksilla. D-Maxin vahvuuksiin kuuluu myös viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuosi sitten esitellyn D-Maxin keskeisimpiä uudistuksia oli uusi 1,9-litrainen moottori sekä aerodynamiikkaan merkittävästi vaikuttaneet korimuutokset, joilla alennettiin kulutusta ja melutasoa. Samalla kohennettiin keveyn liikenteen kolariturvallisuutta keulan muotoilulla. Nyt turvallisuutta on kohennettu lisää, sillä ajonvakautukseen kuuluu perävaunun vakautusjärjestelmä (TCS). 50 kiloa kevyempi moottori ei käytä AdBlue-ruiskutusta, vaan Euro6-tasolle päästään LNT-katalysaattorilla ja partikkelisuodattimella.

D-Maxin sisusta on uusittu. Materiaalit ovat aiempaa pehmeämmän tuntuisia ja kromia on aiempaa enemmän. Uudet pinnat nostavat Isuzun laatuvaikutelmaa. Samalla autoon on tehty vähäiseltä tuntuvia, mutta järkeviä parannuksia, kuten USB-porttien virran nosto kaksinkertaiseksi. Melutasoa on alennettu vaihtamalla ohjaustehostimen pumppu ratashihnaan.

Uudistuneen Isuzu D-Max Space Cabin hinnat ovat ennallaan alkaen LX-varusteisen 30 995 eurosta. Paremmin varusteltu LS maksaa käsivalintaisella vaihteistolla 35 395 euroa ja automaattivaihteiston kanssa 38 995 euroa.

Toisena ohjaamovaihtoehtona on pitkä neliovinen miehistöohjaamo, Double Cab, jonka hinnat lähtevät 36 395 eurosta. Double Cabin voi valita automaattivaihteisena LSX-huippuvarustein (mm. nahkaverhoilu), jolloin hinta on 44 995 euroa. Viidelle rekisteröidyt D-Max Double Cabit ovat

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

8 000–10 000 euroa kaksipaikkaisia kalliimpia. Isuzu D-Maxin vahvuuksiin kuuluu lisäksi uusi takuu, joka on markkinoiden paras, viisi vuotta ilman kilometrirajoituksia.