Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Työlaitevalmistajalle uusi omistaja

Lapinlahden Konepajat Oy on ostanut Lametal Oy:n ja Kevako Oy:n koko osakekannat. Lametal valmistaa työlaitteita Stark-tuotemerkeillä. Kevako Oy on metalliteollisuuden valmistuskumppani.

Lapinlahden Konepajat Oy osti 19.2.2018 päätetyllä yrityskaupalla Lametal Oy:n ja Kevako Oy:n koko osakekannat. Lapinlahden Konepajat Oy:n omistajat ovat Lassi Mehtonen ja Vitali Konstantinov. Aiemmin Lassi Mehtonen on tehnyt Lametal Oy:lle tuotesuunnittelua oman yrityksensä LMec Oy:n kautta. Hän aloittaa Lametal Oy:n ja Kevako Oy:n toimitusjohtajana.

Vitali Konstantinov on työskennellyt Lametal Oy:n Venäjän, IVY:nja Baltian maiden myyntipäällikkönä usean vuoden ajan. Hän aloittaa Lametal Oy:n myyntijohtajana.

LametalOy kehittää, valmistaa ja markkinoi työlaitteita Stark-tuotemerkeillä. Kevako Oy on metalliteollisuuden valmistuskumppani, jonka päätuotteet ovat robotti-ja manuaalihitsaus, maalaus ja kokoonpano.

Yritykset jatkavat toimintaansa Lapinlahdella. Lametal Oy;n ja Kevako Oy:n yhteinen liikevaihto on päättyvällä tilikaudella n. 6 miljoonaa euroa. Yritysten palveluksessa on 30 henkilöä, yrityskaupalla ei ole henkilöstövaikutuksia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY