Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Paukepäivät starttaavat viikonloppuna

Masinistikesän perinteinen käynnistys, Paukepäivät, järjestetään jälleen tulevana viikonloppuna (28.–29.5. ) Sastamalassa. Näytteillä on toinen toistaan erikoisempia koneita, kulkuneuvoja, härveleitä ja virityksiä.

"Pelle Pelottomien viikonloppuleiri", Paukepäivät järjestetään jälleen tänä viikonloppuna Sastamalassa. Näytteille on tulossa runsain mitoin kaikenlaisia toinen toistaan erikoisempia koneita. Tapahtuma on tarkoitettu koneharrastajien "keskinäiseksi kevätleiriviikonlopuksi", mutta tutustumaan ovat tervetulleita kaikki muutkin, vaikka mitään konetta ei olisikaan tuoda esiteltäväksi. Paikalla myydään soppaa, makkaraa, limua ja mehua, yms. ihmisravintoa.

Pääsymaksua paikalle ei ole, mutta sen sijaan järjestäjät toivovat, että matkassa olisi riittävä annos tervettä maalaisjärkeä ja varovaisuutta – Paukepäiviin kun kuuluvat kaikenlaiset liikkuvat koneet, joissa on totaalisen paljon vaaran paikkoja, kuten kuumia pakoputkia, rattaita ja liepottavia hihnoja.

Tämän hetken tiedon mukaan säätkin näyttäisivät olevan viikonloppuna Sastamalassa kohdillaan, joten vauhdikasta ohjelmaa lienee jälleen tiedossa.

Lisätietoja: www.paukepaivat.net