Manitou investoi Suomeen ostamalla MN-Lifttekin

Ranskalainen Manitou Group on ostanut enemmistön MN-Lifttekin osakekannasta. Aiemmin yritys on toiminut Manitoun maahantuojana.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vuonna 1995 perustettu MN-Lifttek on erikoistunut nostolaitteiden myyntiin, huoltoon ja varaosiin. Asiakaskuntaan kuuluu toimijoita rakennusalalta maatalouteen. Manitou Groupin kanssa yhteistyö alkoi jo vuonna 2003, mutta viralliseksi maahantuojaksi suhde muuttui 2012. Nykyiset omistajat pysyvät yrityksessä vähemmistöosakkaina.Toiminnot ja tuotteet säilyvät ennallaan.

”Olemme ylpeitä liittymisestämme Manitou Groupiin. Kauppa vahvistaa synergiaa Manitoun kanssa, sillä voimme tarjota heille ammattitaitoa ja sitoutumista. Toisaalta tämä parantaa mahdollisuuksiamme kasvaa ja kehittää palveluitamme”, kertoo MN-Lifttekin toimitusjohtaja Mika Närhi.

Myös Manitou Groupin toimitusjohtaja Michel Denis on tyytyväinen.

”Olemme innoissamme voidessamme toivottaa koko MN-Liftekin tiimeinen osaksi Manitouta. Liftekillä on runsaasti asiantuntemusta ja tietoa markkinoista etenkin huoltojen osalta. Tämä kauppa on pitkän aikavälin strateginen sijoitus, joka vahvistaa asemaamme alueella ja tuo meidät lähemmäs asiakkaita.”