KoneAgria avautui Jyväskylässä

KoneAgria näyttely avautui tänään Jyväskylässä. Näyttely on avoinna torstaina ja perjantaina kello 9–17 ja lauantaina 9–16. Koneviestin osastolla C631 pääsee virtuaaliesityksen keinoin tutustumaan KV:n Viljelymenetelmäkokeeseen ja sen tuloksiin.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

KoneAgriassa on tänä vuonna esillä runsaasti karjatilojen tarvitsemia laitteita ja tarvikkeita sekä ratkaisuja nurmen ja rehun tuotantoon. Näyttelyn kaikki osastot ovat varattuja, joten nähtävää varmasti riittää.

KoneAgriassa järjestetään tuttuun tapaan myös seminaareja ja tietoiskuja, joita kuuntelemalla saa viimeisintä tietoa. Tietoa seminaarien sisällöistä ja ajankohdista saa KoneAgrian nettisivuilta. Näyttelyn yhteydessä on mahdollisuus tutustua tilavierailukohteessa Piesalan tilalla Petäjävedellä uudentyyppiseen kompostointijärjestelmään, joka soveltuu kuivikepohjaa käyttäville tiloille.

Koneviestin osastolla esitettävän virtuaaliesityksen avulla pääsee lähes käsin kosketeltavasti tutustumaan KV:n Viljelymenetelmäkokeeseen ja sen tuloksiin. Samalla pääset tutustumaan Vertailutyökalun juuri julkaistuun uuteen tuoteryhmään (apevaunut ja sekoittimet). Osastollamme voi kätevästi tilata lehden joko paperimuodossa tai sähköisenä ja osallistua arvontaan, jossa voittona on Avant E5 -sähkökuormain. Tervetuloa osastollemme!