Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kansainvälinen DLG International -tapahtumajärjestäjä liittyy Jyväskylässä 8–10.10.2020 järjestettävän Konekilleri-näyttelyn taustavoimiin

Maatalousalan näyttelykentän myllerrys jatkuu, sillä saksalaislähtöinen, mutta voimakkaasti kasvanut neuvontaorganisaation omistama näyttelynjärjestäjä DLG International on solminut 8.6.2020 yhteistyösopimuksen 2LM Oy -näyttelyjärjestäjän kanssa, joka järjestää Jyväskylässä 8–10.2020 pidettävää Konekilleri-näyttelyä.
Ohessa kuva viime vuoden Eurotier South America -näyttelystä, joka on esimerkki DLG:n kansainvälisestä näyttelytoiminnasta.
Ohessa kuva viime vuoden Eurotier South America -näyttelystä, joka on esimerkki DLG:n kansainvälisestä näyttelytoiminnasta. Kuva: DLG International
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

DLG International on määrätietoisesti laajentanut toimintaansa Saksan ulkopuolelle. Se järjesti viime vuonna yli 40 näyttelyä tai muuta maatalousalan tapahtumaa. DLG Internationalilla on toimistot mm. Hollannissa, Puolassa, Italiassa, Kiinassa, Venäjällä, Romaniassa, Ukrainassa ja Turkissa.    

Konekilleri-näyttelyn painopiste on kotieläinten ja rehukasvien tuotantoa harjoittavien tilojen tarvitsemissa koneissa, tarvikkeissa ja palveluissa. Näyttelyyn on tähän mennessä ilmoittautunut jo noin 60 näytteilleasettajaa.

DLG on poliittisesti sitoutumaton, vuonna 1885 perustettu järjestö, joka tarjoaa neuvonta- ja konsulttipalveluita. DLG:llä on erittäin monipuolinen ja puolueeton maatalouskoneiden mittaus- ja tutkimusasema. Se järjestää Hannoverissa maailman suurimman konenäyttelyn, Agritechnican, sekä kotieläinalan Eurotier-näyttelyn.