Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Real Machinery laajentaa tuotevalikoimaansa

Real Machinery Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen seulakauhavalmistaja MultaVEX Oy:n kanssa. Jatkossa RealMachineryllä on myyntiorganisaationsa välityksellä yksinoikeus MultaVEX-seulakauhojen myymiseen Suomessa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Seinäjokelainen MultaVex Oy on tullut tunnetuksi hydraulisten seulakauhojen valmistajana. Tuoteperheeseen kuuluvat ruokamullan seulontaan suunniteltu MultaVEX Rotor, ja muun karkeamman materiaalin seulontaan tarkoitettu MultaVEX Vibra. Erityisen suosituksi malliksi on osoittautunut Vibra, jolla voidaan seuloa erittäin karkeaakin maata. Laitteen kokeilun voi lukea Koneviestin numerosta 12/2013.

Real Machinery puolestaan myy, vuokraa ja huoltaa erilaisia maarakennuskoneita ja lisälaitteita. Merkittävimpiä edustuksia ovat esimerkiksi Doosan ja Bobcat. Lisälaiteiden osalta valikoimiin kuuluvat muun muassa Kingshofer- ja RF-tuotteet. Yritys tarjoaa myös rahoituspalveluja.

Real Machinery Oy on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Elokuussa 2015 yrityksen liikevaihto oli 22,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2016 budjetoitu liikevaihto on 28 miljoonaa euroa.