Suomalainen metsäkonevalmistaja Logset panostaa lisää hybriditekniikan hyödyntämiseen harvesteriuutuudessaan

Suomalainen metsäkonevalmistaja Logset Oy Koivulahdesta toteutti ensimmäisen hybriditekniikkaa hyödyntävän metsäkoneen vuonna 2016. Silloin esitelty järeä H12 GTE Hybrid -harvesteri saa nyt pikkuveljen, kun keskikokoluokkaan sijoittuvasta 8H GTE -mallista esiteltiin Hybrid-versio.
Tilaajalle
Logset panostaa harvesterimalleissaan entistä enemmän hybriditekniikkaan ja esitteli 23.5.2019 pienemmän mallin, jossa dieselmoottorin apuna on sähköinen lisätehojärjestelmä. Logsetin käyttämä hybridilaitteisto on sijoitettu dieselmoottorin ja hydraulipumppujen väliin. Generaattori/sähkömoottorin yläpuolella ovat virtaa tallentavat superkondensaattorit.
Logset panostaa harvesterimalleissaan entistä enemmän hybriditekniikkaan ja esitteli 23.5.2019 pienemmän mallin, jossa dieselmoottorin apuna on sähköinen lisätehojärjestelmä. Logsetin käyttämä hybridilaitteisto on sijoitettu dieselmoottorin ja hydraulipumppujen väliin. Generaattori/sähkömoottorin yläpuolella ovat virtaa tallentavat superkondensaattorit. Kuva: Logset Oy

Lue lisää