Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tractor of the Year -kilpailu alkoi Intiasta – Koneviesti tuttuun tapaan tuomaristossa

TOTY-kilpailu käynnistyi Intiassa pidetyllä aloitustilaisuudella. Kisaa on käyty jo 25 kertaa.
Kuvassa Tractor of the Year -tuomariston puheenjohtaja Fabio Zammaretti.
Kuvassa Tractor of the Year -tuomariston puheenjohtaja Fabio Zammaretti. Kuva: Tapio Vesterinen

Tänä vuonna Let the Challenge Begin -aloitustilaisuus järjestettiin Italian sijaan kilpailun pääsponsori BKT:n kutsumana Intian Mumbain helteessä toukokuun 30. ja 31. päivinä. Koneviesti on tuttuun tapaan mukana tuomariston jäsenenä.

Trator of the Year -tittelistä äänestävät tänä vuonna tuomariston jäsenet 25 Euroopan maasta. Voittajat valitaan finalistien joukosta, pokaalit jaetaan neljässä eri sarjassa.

Pääsarja Tractor of the Yeariin osallistuu tällä kertaa neljän eri valmistajan uutuusmallit. Agritechnica-uutuudet ovat vielä sen verran tuoreita, että niistä on lupa puhua vasta myöhemmin syksyllä.

Best Utility -sarjassa on niin ikään neljä finalistia, joista yksi esitelty ja toinen myöhemmin julkaistava uutuusmalli ovat sähkökäyttöisiä. Erikoistraktoreiden sarjassa on viisi finalistia, näistä traktoreista kaksi on sähkökäyttöisiä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tällä kertaa mukana on kaksi merkkiä ensimmäistä kertaa: intialaiset Farmtrac ja Solis. Huomionarvoista on myös entiseen verrattuna runsas sähkökäyttöisten traktoreiden määrä. Pääsarjassa tullaan näkemään mielenkiintoisia uusia lippulaivamalleja sekä esimerkiksi uusi, olemassa olevaa mallistoa täydentävä, nelisylinterinen uutuustraktori.

Koneviesti tutustuu finalistitraktoreihin kesän ja syksyn aikana, esittelemme finalistitraktorit myöhemmin syksyllä.