Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

FinnMetko 2016 1.9.–3.9.2016, Jämsä - Monipuolinen näyttely

Koneyrittäjien alkusyksyinen tapahtuma FinnMetko on jälleen edessä. Tänä vuonna näyttelyalue on aikaisempaa kompaktimpi ja tarjoaa kaikenlaista katsottavaa koneväelle. Mukana ovat metsäkoneet, maanrakennuskoneet ja kuorma-autot.

Vuoden 2016 FinnMetko on jo peräti 16. vastaava tapahtuma. Nykyisen Jämsän seudun ammattioppilaitoksen ympäristö on vuosien saatossa nähnyt paljon uutuusesittelyjä. Tuttu puistometsäalue, sekä maanrakennuskoneiden esittelyalue hiekkamontulla ovat kaikille aikaisemmille kävijöille tuttuja kohteita. Metsäkoneiden työnäytösalueet ovat vähitellen siirtyneet etelään päin. Nyt ne sijaitsevat molemmin puolin alueelle saapuvaa Mäntäntietä. Erillistä metsätyönäytösaluetta ei tänä vuonna ole, vaan koko näyttely on yhtenäinen alue.

Kolmen näyttelyalueen läheisen pysäköintialueen lisäksi on etäparkkialue, josta on maksuton bussikuljetus varsinaiselle näyttelyalueelle. Se sijaitsee osoitteessa Kilpakorventie 120 Jämsä, hieman E63-tietä Jämsästä Tampereelle päin. Näyttelyalueen lähellä olevista pysäköintialueista uusin sijaitsee Mäntäntien varressa ja sieltä on bussikuljetus läheiselle näyttelyalueelle ‒– tällä ratkaisulla vähennetään Mäntäntien risteyksen ruuhkautumista. Tämän pysäköintialueen vieressä ovat kaksi suurta metsätyönäytöskuviota.

Näyttelyn uutuuksista on ennakkoon mainittu muun muassa John Deeren uusi pidempi telivaihtoehto kuormatraktoreihin, ratkaisulla vähennetään teloja käytettäessä pintapainetta, lisäksi epätasaisessa maastossa kuormatila kallistelee vähemmän. Komatsu Forest ensiesittelee työnäytösalueella kahdeksanpyöräisen 931XC-hakkuukoneensa, C123-hakkuupäällä. Nisula Forest tuo näyttelyyn uuden järeämmän hakkuupäämallin sekä päivitetyn järeämmän Flex-kaivukonealustan. Kone-Ketonen esittelee uuden kolmiteräisen Keto 51 LD3 -hakkuupäämallin.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tervetuloa Koneviestin näyttelyrekkaan (osastopaikat 234, 236, 238)!