Machinery aloittaa Tsurumi-pumppujen edustajana

Machinery Oy laajentaa tarjontaansa aloittamalla japanilaisten Tsurumi-pumppujen maahantuonnin. Hiljattain yritys aloitti myös Sanyn maarakennuskoneiden edustajana.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Machinery Oy on solminut edustussopimuksen Tsurumi Manufacturing Co., Ltd.:n kanssa. Edustus koskee Tsurumin valmistamien työmaa-, jätevesi-, liete- ja polttomoottoripumppujen maahantuontia ja myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus laajentaa Machineryn jo olemassa olevaa rakennuskone- ja palveluvalikoimaa.

Tsurumi on perustettu vuonna 1924 Japanin Osakassa. Perustamisesta lähtien Tsurumi on keskittynyt tuotekehityksessään edistyksellisten vedenkäyttöjärjestelmien luomiseen ja jatkokehittämiseen. Kiotossa sijaitseva tehdas valmistaa noin miljoona pumppua eri käyttötarkoituksiin vuodessa. Tsurumi valmistaa pumppuja erilaisiin kohteisiin, kuten muun muassa kaivos- ja tunnelitoimintaan sekä rakentamisen. Tuotekehityksessään Tsurumi keskittyy pitämään pumput laadukkaina ja helppoina huoltaa lopputavoitteena loppukäyttäjän omien kustannusten vähentäminen.

“On mahtavaa aloittaa uusi yhteistyö Machineryn kanssa Suomessa, sillä yrityksellä on runsaasti kokemusta rakentamisen alan vedenpoistosta. Machineryn ja Tsurumin yhteistyön tavoitteena on asiakaspalvelun kehittäminen Suomessa.”, kommentoi Birger Schmidt, Tsurumin Euroopan myynti- ja markkinointipäällikkö.

”Olemme iloisia, että saamme Tsurumin mukaan Machineryn valikoimaan. Lisäys antaa meille uusia mahdollisuuksia kasvattaa asiakaskuntaamme eri teollisuuden aloilla. Tsurumin pumppuvalikoima täydentää nykyistä tuotevalikoimaamme muun muassa maanrakentamisen ja kaivosteollisuuden piirissä.”, kommentoi Janne Virtanen, Machineryn rakentamisen toimialajohtaja.