Vuoden pakettiauto -titteli PSA Groupille

PSA Groupin pakettiautot ovat saaneet International Van of the Year 2019 -palkinnon. Vuoden pakettiauton valitsee vuosittain tuomaristo, joka koostuu 25 eurooppalaisesta autotoimittajasta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

PSA Groupin rinnakkaismerkit – Citroen Berlingo, Opel Combo, Peugeot Partner ja Vauxhall Combo – saivat kiitosta muun muassa erinomaisesta ajettavuudesta, innovatiivisista kuljettajaa avustavista järjestelmistä ja taloudellisuudesta.

”Insinöörit ja suunnittelutiimit ovat onnistuneet ensimmäistä kertaa tavara-autojen historiassa suunnittelemaan monen tuotemerkin yhteistyötavara-auton, jossa kaikki tuotemerkit ovat säilyttäneet oman merkkinsä perusarvot ja persoonallisuuden lähestulkoon ilman kompromisseja. PSA:n mallit määrittelevät uudestaan koko kompaktien pakettiautojen segmentin – kiitos raikkaan muotoilun, varustelun, viimeistelyn ja ainutlaatuisen ajonautinnon.”

PSA Groupin pakettiautot saivat kehuja tuomaristolta myös lukuisista avustinjärjestelmistä – esimerkiksi matkustajan puolen sivupeilin kamera helpottaa näkyvyyttä niin sanottuun kuolleeseen kulmaan. Tuomaristo tiivisti arvionsa seuraavanlaisesti: ”PSA vakuuttaa useammalla kuin yhdellä tavalla. Konserni esittelee todelliset uutuudet, jotka ovat nykyaikaisia, mukavia ja täynnä tämän päivän turvallisuutta lisäävää teknologiaa. Mallisto tarjoaa ammattilaisille laajan valikoiman koko- ja moottorivaihtoehtoja – selkeästi uusi referenssi pakettiautojen maailmaan.”