Tilasiemen-ketju laajenee – Ylistaron Maataloustarvike liittyy ketjuun mukaan

Tilasiemen-ketjun asema Suomen siemenmarkkinoilla vahvistuu, kun Ylistaron Maataloustarvike Oy liittyy ketjun jäseneksi. Tilasiemeneen kuuluu liittymisen jälkeen 40 itsenäistä siemenpakkaamoa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tilasiemen ja Ylistaron Maataloustarvike muodostavat yhdessä siemenalan vahvan kotimaisen toimijan.

Tilasiemenen perustehtävä on tuottaa siementä parhaista lajikkeista kustannustehokkaasti viljelijöille. Yrityksen kulmakiviä ovat maatilayrittäminen, paikallisuus ja yhteistyökykyinen verkostoituminen. Vuonna 1992 perustettuun yritykseen kuuluu 40 maatilapakkaamoa.

Ylistaron Maataloustarvike Oy on perustettu v. 1979 perheyritys, jonka pakkaamotoiminta aloitettiin 80-luvun lopulla. Kotimaista sopimustuotantoa pakkaamolla on nurmi- ja rehukasveista, pääkasveina timotei ja nurminata. Suurin osa sopimustuotannosta on Etelä-Pohjanmaan alueella.

Yrityksen toimitusjohtaja Arto Mattila on toisen polven yrittäjä, joka omalla tilallaan viljelee viljaa ja nurmisiemeniä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

”Yhteistyö ja jäsenyys kotimaisen ketjun kanssa on sitä missä haluamme olla mukana”, toteaa Arto Mattila. ”Maatalouden rakennemuutos jatkuu ja kiihtyy. Sen myötä jäljelle jäävien toimijoiden verkostoituminen on edellytys menestyäkseen kiristyvässä markkinassa”, Mattila jatkaa.