Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Metsänomistajille uusi verkkopalvelu

Mikkeliläisen MHG Systemsin metsäpaikka.fi -palvelu julkaistiin 23. syyskuuta. Myös mobiilissa toimiva sovellus tuo oman metsäsuunnitelman ajantasaisena metsänomistajan käden ulottuville.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mikkeliläisen MHG Systemsin metsäpaikka.fi -palvelu julkaistiin 23. syyskuuta. Myös mobiilissa toimiva sovellus tuo oman metsäsuunnitelman ajantasaisena metsänomistajan käden ulottuville. MHG Systems lanseerasi vastaavan palvelun syyskuun puolivälissä Ison-Britannian markkinoilla, ja versiot Italiaan ja Itävaltaan ovat tuloillaan. Palvelulla pyritään tekemään mahdolliseksi metsävarannon hallinta, helpompi päätöksenteko sekä metsäomaisuuden kaupallinen hyödyntäminen.

Tavoitteena on tarjota markkinoille helppokäyttöinen palvelu metsäsuunnitelman laadintaan. Uuden verkkopalvelun tavoitteena on saada puuvarannot paremmin liikkeelle. Energia- ja teollisuuspuun hankintaketjussa erikokoisille toimijoille tarjoutunee uusia liiketoiminnan tehostamisen mahdollisuuksia.

Lähitulevaisuudessa metsäpaikka.fi:n on tarkoitus laajentua portaaliksi, jossa metsänomistajat ja metsäalan muut toimijat voivat kohdata.