Kesko myy STILL trukit -liiketoimintansa

Kesko-konserniin kuuluva Konekesko Oy on sopinut myyvänsä STILL trukit -liiketoimintansa STILL Gmbh:lle. Liiketoiminnan siirto tapahtuu 1.2.2018.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kaupan myötä STILL perustaa Suomeen sivuliikkeen, joka toimii osana STILLin Pohjoismaista myynti- ja huolto-organisaatiota.

”STILL Finland” jatkaa nykyisissä toimitiloissa Vantaan Hakkilassa osoitteessa Vanha Porvoontie 245. Luovutuksen kohteena olevan liiketoiminnan henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan kaupan myötä ostajalle vanhoina työntekijöinä. Suomen liiketoiminnan vetäjänä jatkaa Pekka Vaisto.

”Kaupan myötä STILL-brändin trukki -asiakaskunnan palvelu jatkuu Suomessa. STILL-edustus ja sen parissa työskentelevä henkilöstö pääsevät osaksi tehtaan omaa organisaatiota, jossa trukit ovat ydinliiketoimintaa”, toteaa linjajohtaja Riku Rahikka Konekesko Oy:ltä.

"Liiketoimintakaupan myötä STILLin oma verkosto Pohjoismaissa kattaa myös Ruotsin, Tanskan ja Norjan. Asiakastarpeet Pohjoismaissa ovat hyvin samankaltaisia, lisäksi monet asiakkuudet ovat yhteis-pohjoismaisia. STILLin oma Pohjoismaat kattava yhtiö pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä ammattimaisemmin ja tehokkaammin”, lupaa Reke Salievski, joka toimii STILL Sverige Ab:n ja STILL Danmark A/S:n ja 1.2.2018 alkaen myös STILL Finlandin toimitusjohtajana.