Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rototilt parantaa toimintavarmuutta uudella sähköliitännällä

Rototilt lanseeraa uuden Q14-sähköliitännän käyttövarmuuden parantamiseksi kaikille täysautomaattisen QuickChange-pikakiinnitysjärjestelmän käyttäjille. Liitäntä on päivitettävissä myös vanhempiin versioihin.
Kuva: Arto Turpeinen

Rototilttejä käytettäessä etenkin sähköjärjestelmän on oltava luotettava, jotta kaikkia ominaisuuksia voi hyödyntää ja vähentää johtojen aiheuttamia käyttökatkoja.

”Kaivukoneiden kehittymisen myötä on käytettävissä oltava myös sähköliitäntöjä, jotka kestävät kasvaneiden tietomäärien rasitukset ilman toimintahäiriöitä", tuotekehittelyryhmän vetäjä Pär Olofsson sanoo.

Uuden sähköliitännän rakenne on tiivis ja suojattu. Siinä on enemmän napoja ja suuremmat kosketuspinnat. Jokainen kytkentänapa kestää myös edellistä mallia suuremman kuormituksen.

"Uuden sähköliitännän käyttöikä on kasvanut, ja häiriöriskit työpäivän aikana on minimoitu suurentamalla kosketuspintoja ja käyttämällä kumisia suojuksia, jotka estävät lian ja veden tunkeutumisen liitäntään. Rakenteen ansiosta myös lika ja mahdollinen ruoste puhdistuvat navoista kytkentävaiheen aikana", Olofsson sanoo.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Rototiltin mukaan sähköliitäntä on käyttövarma myös tulevaisuudessa ja täysin yhteensopiva aiemman tekniikan kanssa. Suunnitteluprosessissa on otettu huomioon, että järjestelmien määrä lisääntyy ja ne ovat teknisesti entistä kehittyneempiä. Nykyisillä täysin hydraulisen pikaliittimen tai Rototiltin valmistaman rototiltin käyttäjillä on lanseerauksen jälkeen mahdollisuus päivittää ne uudella sähköliitännällä.