Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Hyundailta päästölaitteiden purkupaketti

Hyundai on esitellyt paketin, jolla pyöräkuormainten ja kaivukoneitten päästökomponentit saa ohitettua. Tämän jälkeen kone sietää korkearikkistä polttoainetta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Hyundai Construction Equipment on tuonut markkinoille järjestelmän, jonka avulla päästökomponentit saa ohitettua. Asennuksen jälkeen kone voidaan myydä vanhempien päästötasojen maihin, joissa ei ole saatavilla vähärikkistä polttoainetta.

Hyundai esitteli hiljattain uusimman Stage 4-päästötason täyttävät HX-kaivukoneet ja HL-pyöräkuormaimet. Edellinen 9A-mallisarja täytti 3B-päästötason. Näihin malleihin on nyt saatavilla järjestelmä, jonka ansiosta koneen päästökomponentit sietävät myös vähemmän säädellyissä maissa yleisesti käytettyä rikkipitoista polttoainetta. Paketin asentamisen jälkeen Hyundain jälleenmyyjät voivat markkinoida koneitaan esim. USA:n ja Euroopan ulkopuolisille markkinoille.

“Hyundain maarakennuskoneet ovat kestäviä, joten on hyvä että uuden koneen hankkineet voivat tarjota vanhalle mallille uuden elämän vähemmän säädellyissä maissa. Paketin ansiosta uudet omistajat voivat huoletta käyttää koneissaan myös rikkipitoista polttoainetta”, kertoo Hyundai Heavy Industriesin vastikään nimitetty toimitusjohtaja Alain Worp.