Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Husqvarna esitteli uudet voimakkaat akkusahat – T540i XP- ja 540i XP-mallit – suorituskyvyt vastaavat 40-kuutioisia bensiinimoottorisahojen tehoja

Husqvarna julkaisi eilen kaksi uutta akkukäyttöistä moottorisahamallia – takakahvallisen 540i XP® -mallin ja päällikahvalla varustetun T540i XP® -mallin. Yrityksen mukaan uutuussahoissa on jopa 30 prosenttia enemmän tehoa kuin aiemmissa malleissa.
Husqvarna esitteli uudet mallit 5.2.2020.
Husqvarna esitteli uudet mallit 5.2.2020. Kuva: Tommi Hakala
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Husqvarna T540i XP
Husqvarna T540i XP Kuva: VALMISTAJA
Husqvarna 540i XP
Husqvarna 540i XP Kuva: VALMISTAJA

Molemmat akkutegnologialla varustetut sahat on suunniteltu yhdessä metsän ja puunhoidon ammattilaisten kanssa, joiden tarpeisiin ne on kehitetty. Uusien akkujen BLi200X (T540i XP®) ja BLi300 (540i XP®) ansiosta sahojen teho vastaa ammattimaisten 40-kuutioisten bensiinimoottorisahojen tehoa. Siksi ne sopivat erinomaisesti karsintaan ja pienempien puiden kaatamiseen. Uusi, optimoitu teknologia tuo 30 prosenttia lisää tehoa aiempiin akkukäyttöisiin moottorisahoihin verrattuna.

Päällikahvalla varustettu Husqvarna T540i XP® -puunhoitosaha sopii sekä paksujen runkojen ja oksien katkaisemiseen että ketteryyttä vaativiin pienempiin töihin. Uuden akkuteknologian lisäksi akkumoottorisahojen leikkuunopeutta ja tehoa parantavat X-Cut SP21G -ketju ja X-PRECISION-terälevy. Takakahvalla varustettu Husqvarna 540i XP® on puolestaan tehokas yleissaha kaikkiin sahaustöihin.

“Tämä on kiinnostavin uusi akkutuotteemme moniin vuosiin, ja olen varma siitä, että nämä moottorisahat muuttavat markkinoita”, sanoo Husqvarnan metsäammattilaisille tarkoitetuista tuotteista vastaava kategoriajohtaja Andreas Rangert.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Husqvarna T540i XP® tulee myyntiin viikolla 6/2020 ja Husqvarna 540i XP® myöhemmin tämän vuoden aikana.