Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kronen BiG Pack 1290 HDP II-kanttipaalaimiin uusia ominaisuuksia – vakiovarustuksessa jatkossa hydraulinen puhallin ja V-Knotter-solmija

Krone on sisällyttänyt tämän toimituskauden BiG Pack 1290 HDP II-kanttipaalainten vakiovarusteisiin ominaisuuksia, jotka aiemmin olivat saatavilla vain viidennen sukupolven koneisiin. Vast´edes koneet varustetaan PowerClean-puhaltimella. Solmijoina on kahdeksan Krone V-Knotter -solmijaa. V-Knotter-solmijat esiteltiin reilu vuosi sitten.
Kahdeksan Krone V -solmijaa tekevät vakiona luotettavat solmut kanttipaaliin ilman langanpätkiä – Krone PowerClean pitää solmijat puhtaina.
Kahdeksan Krone V -solmijaa tekevät vakiona luotettavat solmut kanttipaaliin ilman langanpätkiä – Krone PowerClean pitää solmijat puhtaina. Kuva: Krone
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Krone PowerClean on hydraulikäyttöinen koneenpuhdistusjärjestelmä -puhallin, joka pitää solmijat ja käytännössä muita koneen kriittisiä osia puhtaina. Hydraulisesti ohjattujen puhalitimien avulla puhalletaan puhdasta ilmaa solmija-alueelle ylipaineella, jolloin pöly ei pääse haittaamaan solmintaa. Pölytön ympäristö vähentää solmijan häiriöitä ja kulumista.

Nyt sekä uudet että jälkiasennusratkaisut muille Big Pack HighSpeed Generation -malleihin toimitetaan puhaltimet traktorin hydrauliikan vakioöljykierrolla. Aiemmin asennettua puhdistusjärjestelmää, joka toimi kahdella kiilahihnavetoisella radiaalipuhaltimesta, ei ole enää valikoimissa.

Big Pack 1290 HDP II käyttää nyt vain Krone V -solmijaa, joka ei jätä narunpätkiä. Siinä yhdistyvät edut Cormick-yksittäissolmijasta ja Deering-kaksoissolmun luotettavuus. BiG Pack 1290 HDP II:n paalauskapasiteetti on jopa 85 tonnia tunnissa, mikä edellyttää solmijalta luotettavuutta.

Solmijann nokka on avoin V-muotoisena, jolloin silmukkasolmu voidaan vetää ulos alaspäin.
Solmijann nokka on avoin V-muotoisena, jolloin silmukkasolmu voidaan vetää ulos alaspäin. Kuva: Krone

Krone luottaa patentoituun järjestelmään, joka koostuu kahdeksasta kaksoissolmijasta. Sitoja ei tee pätkiä. Toinen Krone V-Knotterin etu on se että, paalin solmua sidottaessa, sitoja jättää pidemmät langanpäät. Solmut ovat silloin luotettavampia. Krone V-Knotterilla vältetään langanpätkät.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
BiG Pack 1290 HDP II Krone V-Knotterilla ja Krone PowerCleanilla.
BiG Pack 1290 HDP II Krone V-Knotterilla ja Krone PowerCleanilla. Kuva: Krone